• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmeyle ilişkide hamile kalınır mı?

Esma_cey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
8
0
1
28
Geçen ay adet olduktan 2 3 gün sonra nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşadık birliktelik olmadı yani ama çıplaktık ikimizde boşalma vajina üzerine olmadı ama yine de korktum bir de okb tanım var yani bir şeyi kafama inanılmaz takıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 4 gün gecikti stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum tarlusal da kullanmaya başladım. Başından böyle bir olay geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?

başından böyle bir şey geçen muhakkak vardır, vallahi burada sürtünen sürtünene.

okb varmış ne diyem... tarlusali biliyorsunuz ama nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz, ne diyem allaseniz?

başından böyle bir şey geçen muhakkak vardır, vallahi burada sürtünen sürtünene.

okb varmış ne diyem... tarlusali biliyorsunuz ama nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz, ne diyem allaseniz?
Hamile nasıl kalınır biliyorum herhalde. Sadece gerildim ve rahatlamak için başından böyle bişey geçen varsa okumak istedim.

Hamile nasıl kalınır biliyorum herhalde. Sadece gerildim ve rahatlamak için başından böyle bişey geçen varsa okumak istedim.
yani hamile kalmak için yumurtayı dolleyecek bir sperme ihtiyaç olduğunu biliyorsunuz?

Geçen ay adet olduktan 2 3 gün sonra nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşadık birliktelik olmadı yani ama çıplaktık ikimizde boşalma vajina üzerine olmadı ama yine de korktum bir de okb tanım var yani bir şeyi kafama inanılmaz takıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 4 gün gecikti stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum tarlusal da kullanmaya başladım. Başından böyle bir olay geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?
Değilsin rahat ol korkuyosan bir daha yapma🤦🏼‍♀️

Tarlusol almaya gitmisken hamilelik testi de alsaydın gecenin bu saatinde kafanın içinde yüz bin kötü ihtimalle evde oturmaktan daha iyi olurdu

Kalırsın tabi(!) hele ki vajina üzerine boşalmadıysa birliktelik de olmadıysa kesin kalırsın. Te allam ya.

yani hamile kalmak için yumurtayı dolleyecek bir sperme ihtiyaç olduğunu biliyorsunuz?
Bakın internette okuduğumda meninin dış ortamda canlı kalabildiğini ve bu şekildw hamile kalınabileceğini okuyorum. Anlamadığınız şey bu sanırım. Gerildim ve başından geçen birisi varsa anlatmasını istedim. Başınızdan geçmemiş anladığım kadarıyla. O zaman bu konuda yorum yapmayın :)

Tarlusol almaya gitmisken hamilelik testi de alsaydın gecenin bu saatinde kafanın içinde yüz bin kötü ihtimalle evde oturmaktan daha iyi olurdu
Evet yarın gidip alacağım haklısınız ama evdeki testler be kadar sonuç veriyor

Kalırsın tabi(!) hele ki vajina üzerine boşalmadıysa birliktelik de olmadıysa kesin kalırsın. Te allam ya.
Ya vajinama gelip gelmediğinden emin değilim ama gelmediğini düşünüyorum ama gelse de kalma ihtimalim yoktur değil mi

Keşke sürtünmeye harcayacağınız zamanı hamilelik nasıl olur gebe nasıl kalınır ona harcasaydınız

Soruya gelince burda coooooookkkk var sürtüngen hamilelik yasayan

Tabiki sürtünmenin de bi yolu yöntemi var

Bakın internette okuduğumda meninin dış ortamda canlı kalabildiğini ve bu şekildw hamile kalınabileceğini okuyorum. Anlamadığınız şey bu sanırım. Gerildim ve başından geçen birisi varsa anlatmasını istedim. Başınızdan geçmemiş anladığım kadarıyla. O zaman bu konuda yorum yapmayın :)
evet spermler dış ortamda canlı kalabiliyor, bir kaç saniye kadar. velev ki bir kaç saat kalsın, siz meniyi 1 saat sonra olduğu yerden alıp içinize enjekte mi ettiniz? ay internet devri kapansin, ansiklopediler geri dönsün, kimin ne okuduğu belli değil bu sebeple.

konulara yorum yapmak için tecrübe etmek gerekmiyor. başımdan sürtünme, spermsiz gebelik filan geçmedi. gerilecek bir şeyler yok öyleyse

Manolya diye biri varmış. Sürtünmüş sürtünmüş hamile kalmış. Sürtünerek hamile kalan ikinci kadın sen olmuş musundur bilemeyiz.

Burada kıvılcım çıkartan sizin gibi niceleri var .
Sırf değdi diye ertesi gün hapı alan mi dersiniz , aylarca kan verip adet olup hamile olduğuna inanan mi dersiniz , karnım şişti ulturasona girdim yanilirmi diye aglayani mi dersiniz Varda var .🤷
Bir Ortak noktaniz daha var HAMİLE DEĞİLSİNİZ .

Burada kıvılcım çıkartan sizin gibi niceleri var .
Sırf değdi diye ertesi gün hapı alan mi dersiniz , aylarca kan verip adet olup hamile olduğuna inanan mi dersiniz , karnım şişti ulturasona girdim yanilirmi diye aglayani mi dersiniz Varda var .🤷
Bir Ortak noktaniz daha var HAMİLE DEĞİLSİNİZ .
kendisi böyle bir şey yaşayanlarla konuşmak rahatlamak istemiş. hepsi adet gecikince üye olup, adet olunca bir daha siteye uğramıyor. mecbur biz dertlesicez :'P

Kalma ihtimalin var .. kaldın ise bilemeyiz kan testin gösterir.. evlenen dek bekleyin bu sefer olmazsa ikinci surtunmede olabilir. . ... keske sürtünerek hamile kalinsa..

Back
X