• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNMEYLE ILISKIDEN 3 AY SONRA BETA 1.20

Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok!!
Yazarım. Bıktım artık senin konularını görmekten. Son mesajlarının hepsi aynı. İnsanlar sana yok dedikçe hala gidip aynı soruyu soruyorsun. Sıkıntılı mısın kardeşim?
Sinirimi bozuyorsun ciddi anlamda. Bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum artık.

Mune Mune bu üye her gün aynı konuları açıyor.

Bunun örnekleri var evet benim annem kardeşimi 4. Ay da öğrenmiş ama bunun bir sebebi var çift rahim .
O yüzden bu tarz birşey yoksa herkes gibi hamile kalinca gecikme yaşarsınız diyelim kanamaniz oldu genede kan testinde belli olur gebe olsanız
Ben o olayı 21 ağustosta yaşadım 23 Kasımda test verdim

Yazarım. Bıktım artık senin konularını görmekten. Son mesajlarının hepsi aynı. İnsanlar sana yok dedikçe hala gidip aynı soruyu soruyorsun. Sıkıntılı mısın kardeşim?
Sinirimi bozuyorsun ciddi anlamda. Bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum artık.

Mune Mune bu üye her gün aynı konuları açıyor.
Sizinle neden dalga geçeyim? Neden sıkıntı etmesem sizlere gelip danışayım neden?

Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok!!
ama sen insanlarla dalga geçiyon :skandal:buraya yazıncaya kadar git internetten araştır çocuk nasıl oluyomuş d,iye !

Sizinle neden dalga geçeyim? Neden sıkıntı etmesem sizlere gelip danışayım neden?
Dalga geçiyorsun
ÇÜNKÜ DAHA İKİ GÜN ÖNCE BİZZAT KENDİM SANA HAMİLE DEĞİLSİN DEDİM.
Sebeplerini de anlattım herkes gibi
Hala aynı soruları soruyorsun!

Back
X