• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNMEYLE ILISKIDEN 3 AY SONRA BETA 1.20

hooof evin içinde anıra anıra gülüyorum şuan ajhsdgashdasjhgdasgdh. fantazinize s.çalar ya ajsdhasjdgashdgasdjh. :KK70:
kesin sağır olmuştur :D
+ noldu kulağına banyo yaparken su mu kaçırdın?
-hayır sevişirken sperm kaçırdım :D :D

asldajfljgkr :D

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Konu sahibinin beklediği yorumu yapıyorum:
Bu çok normal surtunmeyle hamilelik en sık rastlanan hamilelik yöntemidir. Hamile olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü adetliyken de hamile olunabiliyor. Ayrıca kan testi kesin çözüm zaten ki "0" çıkmamış 1.2 hamilesiniz. Aman canım çok da şey etmeyin şunun sırasında 9 aya ne kalmış. Sabrederseniz en kesin sonucu öğrenirsiniz.

Oysa ki dalga geçilecek birşey yoktu

Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok
Ee ben siz bizimle dalga geciyonuz diye bizde dalga geçek diye şeeey ettim bu duygusalliginizi agresifliginizi hamileliginize veriyorum sağlıklica büyüsün inşallah 🤗🤗

Eğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok
Lütfen lütfen lütfen oyy kıyamammmm çok mu duygusala bağladın hep hormonlar işte ya. Bize de oluyor böyle 🥺🥺

Konu sahibinin beklediği yorumu yapıyorum:
Bu çok normal surtunmeyle hamilelik en sık rastlanan hamilelik yöntemidir. Hamile olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü adetliyken de hamile olunabiliyor. Ayrıca kan testi kesin çözüm zaten ki "0" çıkmamış 1.2 hamilesiniz. Aman canım çok da şey etmeyin şunun sırasında 9 aya ne kalmış. Sabrederseniz en kesin sonucu öğrenirsiniz.

5 aylık çocuğun cinsiyeti belli olur onuda desen iyi olur du bence🤣🤣

Back
X