- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Bende zengin olarak gelmek istiyorum depi![]()
O da iyiymiş, tabi zengin olursan zaten gezersin dünyayı

Aynen.Ben de memur olayım diye kendimi yırtayım.
:2:
Aynen biz memur olmak için yırtınalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zengin olarak gelmek istiyorum depi![]()
Aynen.Ben de memur olayım diye kendimi yırtayım.
:2:
direk dansı yapıp disco da göbeği açık dans edenden ne beklenir o erkekse yazık yani hahahaha ..
yazıkk
merve az kalıyo ki gökhana tecavüz etcek ben böyle arsızını görmedim![]()
Ben kıvırtmam diyor ama çok iyi kıvrıyor hahahaçok lakası var bence delikanlı erkek o kadar maço ise kadın gibi oynar mıSurvivor Turabi'nin Akıllara Zarar Dansı yazıp izle delikanlılık fışkırıo
![]()
Adada iki tane erkeksi kız vardı ikisi de aşk dedikodusuna karıştı.sahrada turabiye aşık %10000 garanti veriyorum
Yine skeçleri gösteriyor
Sen vurursun yüzüme dikiş atarlar ben vururum üzerine toprak atarlar...![]()
sahrada turabiye aşık %10000 garanti veriyorum
Adada iki tane erkeksi kız vardı ikisi de aşk dedikodusuna karıştı.![]()
Katılıyorum.e ama dipleri düşüyoduuu :) karışmasında nolsun sahra desen adada aşk acısı çeken bi hali vardı turabiden kazık yiyince halada turabi diye ölüyo ki yaptığı hatayı kesinlikle kabullenmeyen bi insan bu nasıl affeder turabiyi :44:
mrb canım aynı şeyi ben de düşündüm kızın ruh hali bozuldu..turabi poposuna değincenefret ettim bu kızdan
![]()
Adada iki tane erkeksi kız vardı ikisi de aşk dedikodusuna karıştı.![]()
Son iddiaları alalım Gökhan a ihtimal veren??![]()
Ben kıvırtmam diyor ama çok iyi kıvrıyor hahahasavunduklarıyla yaptıkları çok farklı. Keşke Gökhan kazansa ama maalesef turabi alacak.
![]()
mrb canım aynı şeyi ben de düşündüm kızın ruh hali bozuldu..turabi poposuna değincenefret ettim bu kızdan
![]()