bence anılı kıskanıyorlar çözemedim en iyi anılken hep başkasını atıyorlar bugün ahmet geçen gün doğukan dediler ki anıldı yani ikisindede kabul etmek istemiyorlar anılın iyi olduğunu özellikle hakan hep o atlıyor anılı oynatmamak içinAnıl la Hakan anlaşamıyor.
bence anılı kıskanıyorlar çözemedim en iyi anılken hep başkasını atıyorlar bugün ahmet geçen gün doğukan dediler ki anıldı yani ikisindede kabul etmek istemiyorlar anılın iyi olduğunu özellikle hakan hep o atlıyor anılı oynatmamak için
ahmet değilde hakan biraz öyle ahmet anıl demişti hakan hayır doğukan yarışsın o daha iyi demişti ahmeti sevmem ama anıla karşı iyi hakanda bir kıskançlık seziyorumAhmet biraz iki yüzlü mü o zaman.
ahmet değilde hakan biraz öyle ahmet anıl demişti hakan hayır doğukan yarışsın o daha iyi demişti ahmeti sevmem ama anıla karşı iyi hakanda bir kıskançlık seziyorum
evet aynen öyle ortalığı kızıştırıyorHakan da biraz kendini gösterme çabası var.Karşı takım onu gönderdi diye.
evet aynen öyle ortalığı kızıştırıyor
bencede ünlülerin suratı daha gergin ve oyun ünlülere göre değil sankiYarın ki dokunulmazlık sanki gönüllülerin olacak
bencede ünlülerin suratı daha gergin ve oyun ünlülere göre değil sankibakalım yarın görürüz zaten iyi geceler
evet sabırsızlıkla bekliyorum onu ya görüşrüzTurabi çok emin konuştu da.Anılla iyi kapışıyorlar yarıniyi gecelerr
bilmem kibelki öteki kıyafetlerini sonraya saklıyordur bunlar kirlenince değişcektir bilemedim
adam gibi turabi onu neden yolladıbence anılı kıskanıyorlar çözemedim en iyi anılken hep başkasını atıyorlar bugün ahmet geçen gün doğukan dediler ki anıldı yani ikisindede kabul etmek istemiyorlar anılın iyi olduğunu özellikle hakan hep o atlıyor anılı oynatmamak için
adamlar haklıymış güzel strateji yaptılar sevmediklerini şutladılar bu sene gönüllüler baya deneyimli ve zekice hareket ediyorlar benceadam gibi turabi onu neden yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?