ben dedm ama fragman yanıltıcı diyeDün tam da istediğim gibi oldu ve artistliğinin sonucunu aldı Turabi kazanamadı oh olsun kendi düşen ağlamazmışşÜnlülerin pizza yemesi yok mu yine canım istedi dün gecee kilo korkusu olmasa yemiştim yani
Sen gönüllüer tutuyorsun anlaşılan. aslında Turabi,Sahra olmasa iyi takımlarben gönüllüler aç kalmasın tam gaz devam etsin diye yenmelerini isterim ama ünlüler kazanırsa da üzülmem ağlıyorlar diye üzüldüm valla =)
bir de tanıtımdaki yarışta turabi nin kaybetmesine şöyle ki üzülmem artistlik yaptı kendi kaşındı olur. kısaca yenmelerini isterim gönüllülerin ama kaybederlerse öncekiler gibi üzülmem.
valla heyecan yapıp üzülüyordum ahahahha
evet gönüllüleri tutuyorum canmSen gönüllüer tutuyorsun anlaşılan. aslında Turabi,Sahra olmasa iyi takımlarGerçi bu ara Hilmiye de sinir olmaya başladım ben yaa. Turabi zaten aynen kendi artistliğinin sonucunu aldı oh olsunnn
Ben yine tuttum kendimi eğer kilo skıntısı olmasa dün gece bile yiyebilirdim o derece canım istedi yaa.ben sabah pizza yedim Allah kahretsin bende diyetteyim
son 3 kg kaldı
pizza yedim diye hazır kuru pasta falanda yedim of of zıvanadan çıktım
şimdi akşam yemesem nesfitle falan geçiştirsem bugünkü kalorimde artma olur mu?
kendimce yapıyorum zaten diyet
Ben bi kuzenimle denize girdim bigun tabi yine derinlere gittik sorun yoktu tam donerken kiyiya cikicaz 2si cocuk 1i buyuk hemen bi metre yan tarafimizda cirpiniyolar ama bizim oldugumuz yerde ayak degiyordu sonra ne olduysa suyun ici tabi bi anda cocugun biri beni yakaladi basladi abla beni kurtar demeyenoldu pekiii merak ettim
Objektif olmak en güzelievet gönüllüleri tutuyorum canm
turbo haketti
objektifim ben
ben zaten akşam yemek yemeyerek kilo verdimBen yine tuttum kendimi eğer kilo skıntısı olmasa dün gece bile yiyebilirdim o derece canım istedi yaa.
Sen kuru pastalar da yemişsin oh mis valla.Bugün içerisinde bence ağır şeyler yeme yani hamur işi ekmek kızatma vs tarzında sebze tüket derim.
berna diyoya adam sevinecek herhalde diyeObjektif olmak en güzeli
Dün Bozok da kötü yaptı Pascal'a karşı bence Pascal zaten sinirli üstüne üstüne sevinç gösterisi yaptı
Aynen ben de seninle aynı taktiği kullanıyorum sayılır.ben zaten akşam yemek yemeyerek kilo verdim
gündüz istediğimi yiyorum
sadece çayda şeker içmiyorum ve 3 şeker kullanan birisiyim
sabahta kahvaltıda 1 dilim ekmek hakkım var
diğer şeyleri normal yiyorum
58 kgdim
53 üm şu an
çok kaçamaklarda yaptım bugünkü gibi
o yüzden 3 ayda 6 kg verdim
zorlasam haftada 1 kg verirdim ama öyle verilen kilolar kalıcı olmuyor maalesef
aaa çok geçmiş olsun canım yaaaBen bi kuzenimle denize girdim bigun tabi yine derinlere gittik sorun yoktu tam donerken kiyiya cikicaz 2si cocuk 1i buyuk hemen bi metre yan tarafimizda cirpiniyolar ama bizim oldugumuz yerde ayak degiyordu sonra ne olduysa suyun ici tabi bi anda cocugun biri beni yakaladi basladi abla beni kurtar demeye
Ablacim birak beni kurtaricam diyorum bu boynuma asiliyo suyun icine cekiyo beni yandaki cocuk da kuzenimi yakaladi
Ben birak dedikce suyun icinde buluyodum kendimi
Plan yaptim o anda beni asagiya indirdiginde nasilsa ayagim yere deger bende asagidan yuzer giderim dedim
Cocik ustume bindi tamamen vucudum su icinde ve ayagim yere degmiyor o an olucegimi hissettim gercekten cikamiyorum su yuzune
Bi cikiyorum herkes bagiriyo bi iniyorum kapkaranlik her yer
Kiyida annem basbasbagiriyo kurtarin falan diye
En sonunda iki tane adam geldide oyle kurtulduk kiyiya ciktigimizda kuzenim de ben de nefes alamiyoduk
Bilmiyorsa durum başka tabi .berna diyoya adam sevinecek herhalde diye
belkide bilmiyordur sinirli olduğunu
pascal da sinirli birine benzemiyor ama anlamadm nerden geliyo bu sinir
ha evet suyu bende 2 lt içiyorumAynen ben de seninle aynı taktiği kullanıyorum sayılır.
Günde iki öğün yemek yerim sabah akşam ama akşam yemeğim 5 gibi o saati geçirmem.
Ekmek hiç yemiyorum.2 litre günlük su tüketirim.Çayda şeker kullanmam zaten.
10-12 yaslarindaydiaaa çok geçmiş olsun canım yaaa
baya ciddi su yuttun o zaman
çocuklar kaç yaşındaydı
Canim nesfit cok sekerli yaaaicivet suyu bende 2 lt içiyorum
şimdi akşam nesfit yesem yeterli mi o bile mi çok
Vücudunu da aç bırakma tabi nesfit bence ye ama fazla yeme derim benha evet suyu bende 2 lt içiyorum
şimdi akşam nesfit yesem yeterli mi o bile mi çok
aynen yaaaSeda, Begüm, Taner gitsin
ben hiç yemedm nasıl ki
geçmişi okuyorum bu arada
ahahha peki sağol canmmerak edilemeyecek kadar kötüyeme bence yazık etme kendine
özlem e mi dedi ne zaman nasıl oldu hatırlayamadmGecen sefer de salak misin falan demisti. Tam kezban terbiyesiz yaasinir oldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?