Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ahmet'in ayak iyileşmez artık. Ya yarışlara uzun bir ara verir o zaman da elenir, ya da bu ayakla oynar iyileşmez uzun süre.

Kesinlikle hak verdim Turabi'ye ben de ve dedi ya ben nasıl oluyorsa anlıyorum insanları diye harbi anlıyor yani

hahhaha fulyaya bak hırs yaptı spor yapıorr :)
oyunlarda oynucak herhalde

Gecmis olsun Ahmet ama sana gecen seneden kılım kizlara cektiriyosun hep. Insallah gidersin. Gecen sene kizlardan fazla yememiz gerek bile demisti hatta unuttum bi kiza kusmustu cok actim beni odule goturmeliydin diye. Rezil valla

Gecmis olsun Ahmet ama sana gecen seneden kılım kizlara cektiriyosun hep. Insallah gidersin. Gecen sene kizlardan fazla yememiz gerek bile demisti hatta unuttum bi kiza kusmustu cok actim beni odule goturmeliydin diye. Rezil valla

Eda da yumurta kazanmıstı bana vermedin diye kızdı kıza. Eda da kırmıstı yumurtaları

Sembol oyunu zamanı umarım yine Anıl kazanır

aay evet o bi tane kız vardı ya hani
aşkı memnudaki elif behlül ün nişanlısı :) o kızdı onu yemege götürmeyen
allah ım kızın adını bilmiyorum ama kaç sene önceki dizideki rolünü biliyorum ahhaaha koptum kendime

Oylarını mı artırmaya çalışıyor ne, gerçi oylama bitti ama.

valla bilmiyorum ama fulya sanki hırslancak bence adı yazıldı diye
hırslanmasıyla başarılı olursa ohh ne ala ama en fazla bgn yarın başarılı olur çünkü salı günü gidecek bence

6 gündür yemek yemedik diyorlar ben 6 gün değil 6 öğün yemesem ölürüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…