- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Kesinlikle hak verdim Turabi'ye ben de ve dedi ya ben nasıl oluyorsa anlıyorum insanları diye harbi anlıyor yaniWalla gönüllüler adasından gönderdiklerinde daha güçlü, neden taner yazmadılar falan diye düşündüm.
Turabi de saçma düşünüyo yine dedim ama baksana adam haklıymış, resmen fesatmış Hakan.
pascal :)) yani daha öncede horlayan oydu yine odur kesinO horlayan kimdi Allah karetmesinnnn
Gecmis olsun Ahmet ama sana gecen seneden kılım kizlara cektiriyosun hep. Insallah gidersin. Gecen sene kizlardan fazla yememiz gerek bile demisti hatta unuttum bi kiza kusmustu cok actim beni odule goturmeliydin diye. Rezil valla
hahhaha fulyaya bak hırs yaptı spor yapıorr :)
oyunlarda oynucak herhalde
aay evet o bi tane kız vardı ya haniGecmis olsun Ahmet ama sana gecen seneden kılım kizlara cektiriyosun hep. Insallah gidersin. Gecen sene kizlardan fazla yememiz gerek bile demisti hatta unuttum bi kiza kusmustu cok actim beni odule goturmeliydin diye. Rezil valla
Oylarını mı artırmaya çalışıyor ne, gerçi oylama bitti ama.
boyu uzun diye zor oluyor sanırım onun için daha öncede hiç geçemedi çünkü ilk kısmı sankiSahrada bu oyunu hiç beceremiyo
6 gündür yemek yemedik diyorlar ben 6 gün değil 6 öğün yemesem ölürüm ya
Açlık olmasa çok istiyorum suravior'a gitmeyi yaaa
açlık olmadan olmuyo işteAçlık olmasa çok istiyorum suravior'a gitmeyi yaaa
kesinlikle o koca örümceklerin orda oldugunu bilmek bile benm orda uyumama engel bi kereBende böcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?