Evet onlarla konusmamıs ahmeti yazalım diye ama ahmeti yazacaklarını dusunuyodum ama bilmiyodum dedi.
Bence konusmasada ahmeti yazacaklarıını bilerek yazdı ama yaranmak için haberim yoktu ayagna yatıyo.
Ne şiş yansın ne kebap
bak şimdi aklımı karıştırdın kızzduymuş ama yinede yazmış diyorsun yani
olaylar olaylar yaa kim demiş sizi çakıştırcam diye ahmet demiş
ee merve onu röportajda diyordu ama ben anlamadım şimdi merve bi çıksn bakim detayları anlatsınne olmuş
Kendi dedi kız dogukan
Yazacaklarını tahmin ediyodum ama bilmiyodum dedi
tahmin ediyorsa gidip ne diye ahmeti yazıyor ozaman oldu mu şimdi kınıyorum dogukanı
ahmet demiş hakana yanlış atı oynadınız diyehahhaha ahmete bak seeennn
bende demiştim ayy hata yaptılar hakanı yollamakla yaşasın ünlülere geçti ii oldu diye sevindim bileWalla gönüllüler adasından gönderdiklerinde daha güçlü, neden taner yazmadılar falan diye düşündüm.
Turabi de saçma düşünüyo yine dedim ama baksana adam haklıymış, resmen fesatmış Hakan.
Ben de sevmiyorummmm.Allahımmmm su merve aydından tikkkkksiniyorummmmmmm
Sizin turabiye hissettiğinizi bende merve aydına hissediyorum ya hiç tahammulum yokkkkkk pis cirkin
Evet ben de inanıyorum şahsen dediği doğrudur yani ama kör kuyuya taş atmış yazık :)doğukan cidden ahmeti yazmış ama kulis yapmamış sanki
ben inanıyorum dogukana siz ne diyorsunuz ?
bende demiştim ayy hata yaptılar hakanı yollamakla yaşasın ünlülere geçti ii oldu diye sevindim bile
ama şuan anlıyorum neden hakan
İşte bilmiyodum ayagna yaranmaya calısıyo ama aslında oda ahmetin gitmesini istiyo bence sadece o grupta gorunmek istemiyo
He kızz bizde karsı gruptan biri dedi sandık
Ben de sevmiyorummmm.
Ünlüler ben bu yılın kızlarını pek sevmedim zaten. Bir Berna yani.
Fulya'ya bakın, çok bi haltmış gibi hareketler yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?