Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

bak şimdi aklımı karıştırdın kızz duymuş ama yinede yazmış diyorsun yani
olaylar olaylar yaa kim demiş sizi çakıştırcam diye ahmet demiş
ee merve onu röportajda diyordu ama ben anlamadım şimdi merve bi çıksn bakim detayları anlatsın ne olmuş

Ayy serenay hala merve beni eledi muhabbeti yapiyo ne kuyruk acisiymis

Zaten rezildi oyunlarda ne bekliyodu finale gitmeyi mi . Gonullulerde olsa 3 4 hafta sonra gitmişti unluler dokunulmazlik kaybetmedi de kaldi o kadar o performansla hala konusuyo

Kendi dedi kız dogukan
Yazacaklarını tahmin ediyodum ama bilmiyodum dedi

Kendi dedi kız dogukan
Yazacaklarını tahmin ediyodum ama bilmiyodum dedi

tahmin ediyorsa gidip ne diye ahmeti yazıyor ozaman oldu mu şimdi kınıyorum dogukanı
ahmet demiş hakana yanlış atı oynadınız diye hahhaha ahmete bak seeennn

Merve aydının gozu başı ayrı oynuyor maşallah:))) unluleri sevmiyorum ama ahmet dursunu daha çık sevmiyorum...

Walla gönüllüler adasından gönderdiklerinde daha güçlü, neden taner yazmadılar falan diye düşündüm.
Turabi de saçma düşünüyo yine dedim ama baksana adam haklıymış, resmen fesatmış Hakan.

Bu Merve Aydin neyin kafasini yasiyor? O zaman senin Serenay'a yaptigin ne oluyor?

Bir de Ahmeti de yazabilirler kime ne? Niye bu kadar atar gider yapiyor ki?

tahmin ediyorsa gidip ne diye ahmeti yazıyor ozaman oldu mu şimdi kınıyorum dogukanı
ahmet demiş hakana yanlış atı oynadınız diye hahhaha ahmete bak seeennn

İşte bilmiyodum ayagna yaranmaya calısıyo ama aslında oda ahmetin gitmesini istiyo bence sadece o grupta gorunmek istemiyo

He kızz bizde karsı gruptan biri dedi sandık

bende demiştim ayy hata yaptılar hakanı yollamakla yaşasın ünlülere geçti ii oldu diye sevindim bile
ama şuan anlıyorum neden hakan

Allahımmmm su merve aydından tikkkkksiniyorummmmmmm
Sizin turabiye hissettiğinizi bende merve aydına hissediyorum ya hiç tahammulum yokkkkkk pis cirkin
Ben de sevmiyorummmm.

Ünlüler ben bu yılın kızlarını pek sevmedim zaten. Bir Berna yani.

Fulya'ya bakın, çok bi haltmış gibi hareketler yapıyor.

doğukan cidden ahmeti yazmış ama kulis yapmamış sanki
ben inanıyorum dogukana siz ne diyorsunuz ?
Evet ben de inanıyorum şahsen dediği doğrudur yani ama kör kuyuya taş atmış yazık :)

İşte bilmiyodum ayagna yaranmaya calısıyo ama aslında oda ahmetin gitmesini istiyo bence sadece o grupta gorunmek istemiyo

He kızz bizde karsı gruptan biri dedi sandık

ahmetten beklenmedik bi laftı bence ondan biz öyle sandık belli ki
hakandan beklediğimiz bi laftı bence

Ben de sevmiyorummmm.

Ünlüler ben bu yılın kızlarını pek sevmedim zaten. Bir Berna yani.

Fulya'ya bakın, çok bi haltmış gibi hareketler yapıyor.

Bernada gonullulerden gecti oda olmasaymıs tam mean girls
Fulya bi oyun kazandıya coştu

kıyamam ahmete ya canlı canlı dikiş atıyorlar survıvor adasımı işkence adasımı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…