Doğukan kötü niyetli biri değildoğukan cidden ahmeti yazmış ama kulis yapmamış sanki
ben inanıyorum dogukana siz ne diyorsunuz ?
Ya fareler kedi gibilerkesinlikle o koca örümceklerin orda oldugunu bilmek bile benm orda uyumama engel bi kere
asla asla ama asla survivor kızı olamam ben
açlıktan değil uykusuzluktan ölürüm bi kere
Ayy börtü böcek vız gelir ama o fareler yüzünden gitmezdim oraya. Kulağımı kemirirler falanYa fareler kedi gibiler
Kızlar akşam 2 aday belli olmadımı,sonuçlar açıklanmadımı
Aynen sağımdan solumdan fare çıkacak, kulağımi burnumu kapacak gibi gelir.Ayy börtü böcek vız gelir ama o fareler yüzünden gitmezdim oraya. Kulağımı kemirirler falan
Hadi ya aaaa bilmiyodum bende...Anıl ve Gizem Karaca sevgiliymiş yeni öğrendim ve çok şaşırdım
Bende yeni öğrendim. Havaalanında birlikte görüntülenmişler şimdi de twitter da oy istiyormuş Anıl'aHadi ya aaaa bilmiyodum bende...
Feriha daki adamla sevgili degilmiydi o adi aklima gelmedi ben öyle biliyodum.Bende yeni öğrendim. Havaalanında birlikte görüntülenmişler şimdi de twitter da oy istiyormuş Anıl'a
Yakısmislar Allah mesut etsinFeriha daki adamla sevgili degilmiydi o adi aklima gelmedi ben öyle biliyodum.
Ciddi misin çok şaşırdımoho entrika bol orda.
Merve Oflaz Nadyanın eski kocası ile birlikte.Nadyayı bırakmış.O da eski survivordan selim.
Bozok Çağla Şikelin eski sevgilisi.
Hayır Çağatay Ulusoyla sevgili değil.Feriha daki adamla sevgili degilmiydi o adi aklima gelmedi ben öyle biliyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?