- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Ciddi misin çok şaşırdımAraştırsalar daha neler çıkar kim bilir
Adalar birleştiğinde nadya ve merve oflaz kalırsa cıngar çıkar gibime geliyoAynen öyle onun yüzünden ayrılmışlar.
Adalar birlesene kadar kalmasin merve oflaz hakanla o gitsinAdalar birleştiğinde nadya ve merve oflaz kalırsa cıngar çıkar gibime geliyoYarışma da olsa kadın sonuçta
Bende gitmelerini istiyorum ama belli olmazAdalar birlesene kadar kalmasin merve oflaz hakanla o gitsin
A,burda herkes Hakan a bilenmiş.
Bende tam tersi Ahmet Dursun un o adayı karıştırdığını düşünüyorum.
Daha önce katıldığı survivor dada grup kurmuş diğerlerini dışlamıştı,yine yaptı aynısını.
Yönetebileceklerini etrafında topladı ve diğerlerini dışladı,ne demek haber vermeden yattıkları yeri bile ayırmak.
Böyle bir davranışın üzerine eğer Hakan,Merve ve diğerleri Ahmeti yazamayıp korksalardı asıl karaktersiz derdim ben onlara.
Merve Oflaz'ı biliyordum ama Bozok ile Çağla Şıkel için şu an şoklardayımmmoho entrika bol orda.
Merve Oflaz Nadyanın eski kocası ile birlikte.Nadyayı bırakmış.O da eski survivordan selim.
Bozok Çağla Şikelin eski sevgilisi.
Merve Oflaz'ı biliyordum ama Bozok ile Çağla Şıkel için şu an şoklardayımmm
Evet Bozok bir iki sayfa önce yazmışlar bunu.Bozok muuu
Fulyanın gidişini, Merve Oflaz ve Hakanın suratlarının şeklini görmek için sabırsızlanıyorumselam kızlar hazırmıyız az kaldıay bozok ve çağla şikeli bende burda duymuştum geçen hafat bir arkadaş resim attı hatta geçmişte var şok olmuştum
Evrim geçirmişler
evet bende birde serenayınFulyanın gidişini, Merve Oflaz ve Hakanın suratlarının şeklini görmek için sabırsızlanıyorum
hatta bozok saçlı bozoktu biz baya muhabbet etmiştik üstüne
çağla bildiğin dudaklara fazla botox yaptırmış bozokta saçları sonradan kaybetmiş yazık bayada saçı varmış o zamanHahahaahhahahahahh
aaaa saçlı bozokkk
Evet ortalığı karıştırıyo oda az değilevet bende birde serenayınay merveyede gıcığım ama serenayın davranışları çocuk gibi değil mi ya çok kindar bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?