Hahahaha yıllar sonra taneri görmek heyecan verici olacak izlemekten sıkılmıştır zaar evdende izleyebilirdi oysaki:)))))
Taner mi oynayacak kaçırmışım.
evet ya sanki dünyadan haberleri varda maçıda izlemeyiversinler yemek yoksa çok saçma olur bişeyler vardır herhalde
Evet fragmanda oynuyor gibi gordum ben. Birde bodoslama atlıyor acemi işte napsın
Hemde cok cocuk profosyonellik yok merve bunu yapti vede dogrusu buydu bence kendisi tolgayla arkafasti onun adini yazmisti kendi yazinca iyi yazilincami zoruna gidiyo halaÇoluk çocuklar resmen
Hayır acun bizim yorumları görse all star. Kesin biz oluruz verir elimize çekirdekleri kurar bi çardak dominike hayri abi gibi yorumlar yaptırır yeminle:)))
Hep bi oyunlarda başarısız lafı var ama kimse almedanın adını ağzına almıyo bu kız gizli gizli oyunmu alıyo haberimiz yok acaba
Hayır acun bizim yorumları görse all star. Kesin biz oluruz verir elimize çekirdekleri kurar bi çardak dominike hayri abi gibi yorumlar yaptırır yeminle:)))
turabi ve seda oynamıyor turabi sulu oyunlarda başarılı değil ya yerine taner oynuyorTaner mi oynayacak kaçırmışım.
çok iyi olmazmıydı ama ordaHayır acun bizim yorumları görse all star. Kesin biz oluruz verir elimize çekirdekleri kurar bi çardak dominike hayri abi gibi yorumlar yaptırır yeminle:)))
turabi oynamıyor canım sulu oyunya oynamak istememiş olabiliröff ya sulu oyunları hiç sevmiyorum turabişimin performansı düşüyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?