Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ahmetteki özgüven hasta etti beni. Orda 6 kişinin yerine konuşuyor. Resmen boyunduruk altına almış hepsini. Yuh artık.

Sahrada ozleme bileniyo kendi gibi guçlu kız geldi çekemiyo valla pis kıskanç bi turbiş bi özlem anıldanda vazgeçtim hilmiyle oflaz muhteşem yüzyıl havasından çıkamamışlar cık acun hakkayten sapstarları toplamış bu yıl getirecektin ihsanı taneri nihatı yiğiti al o zaman sana tam kıl star ben anlamadım bu yarışmanın all ları kim:))))))

öff ya sulu oyunları hiç sevmiyorum turabişimin performansı düşüyorrrr

Hayır acun bizim yorumları görse all star. Kesin biz oluruz verir elimize çekirdekleri kurar bi çardak dominike hayri abi gibi yorumlar yaptırır yeminle:)))

Keşke öyle bi sistem olsa onlar oynasa bizde karsılarında cekirdek çitleyip izlesek.
Laaağğnnn koş koş bak yetişiyo turabiiiiii artislik yapmaaa at şu topu leennn

Hep bi oyunlarda başarısız lafı var ama kimse almedanın adını ağzına almıyo bu kız gizli gizli oyunmu alıyo haberimiz yok acaba

Taner mi oynayacak kaçırmışım.
turabi ve seda oynamıyor turabi sulu oyunlarda başarılı değil ya yerine taner oynuyor

Hayır acun bizim yorumları görse all star. Kesin biz oluruz verir elimize çekirdekleri kurar bi çardak dominike hayri abi gibi yorumlar yaptırır yeminle:)))
çok iyi olmazmıydı ama orda

öff ya sulu oyunları hiç sevmiyorum turabişimin performansı düşüyorrrr
turabi oynamıyor canım sulu oyunya oynamak istememiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…