Turabiye yemekten önce el yıkanır oyundan sonra gösteri yapılır çocuuuum diyesim var:sKeşke öyle bi sistem olsa onlar oynasa bizde karsılarında cekirdek çitleyip izlesek.
Laaağğnnn koş koş bak yetişiyo turabiiiiii artislik yapmaaa at şu topu leennn
evet bencede o kadar sessiz ki kimse farketmiyor şimdilikO unutturuyo kendini kimse varlığını farketmiyo heralde
turabi oynamıyor canım sulu oyunya oynamak istememiş olabilir
Biz birbimize soz vermistik ben hic oyun kazanamicaktim ama merveyle kibrisa gidicektik bohuuu :'( (burada dudaklarini buzup saclarini savuruyor)
Merve aydin da gicik gerci ama unlulerden serenay gonullulerden seda hic cekilcek gibi degil. Hatta bi dusundum de kizlardan bitek ozlemi seviyorum sanirimbiraz da bernayi
ben öyle gördüm eşleştiler ya turabi ve seda arkada kaldı oynamıyor sanırım ikisi yarışta görürüz net
sen bari beni kıbrısa götürrrrrr ( böhüüüüüüüü)
herkes gitti kıbrısa ben gidemedim ( böhüüüüüüü)
merve beni yazdı ( tekrar tekrar bu cümleyi kurar)
ve yerliler koşarak hemen oradan uzaklaşıverir
ben öyle gördüm eşleştiler ya turabi ve seda arkada kaldı oynamıyor sanırım ikisi yarışta görürüz net
Hayır acun bizim yorumları görse all star. Kesin biz oluruz verir elimize çekirdekleri kurar bi çardak dominike hayri abi gibi yorumlar yaptırır yeminle:)))
Derdini seveyim butonu birakirlar onune de bi tane oohh
hakan sanırım oltayla denize gidiyor arkasından kızlar koşuyor gibi geldi bana oltayı kendine atmış boğmuş kendini benceŞu bogulur gibi olan kim acaba yaaa
hakan sanırım oltayla denize gidiyor arkasından kızlar koşuyor gibi geldi bana oltayı kendine atmış boğmuş kendini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?