Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dokunulmazlık sonrası gelelim bireysel dokunulmazlığa bakalım bu sefer kim kazanacak ünlülerden. Konseyde kesin Merve Oflaz ve Ahmet Dursun'un ismi çıkacaktır

bence en.iyi ozlemdi o sembolu kaldirmak ozlemin hakkiydi nadyanin degil sahrayada kapak oldu ozlemi sucladi ama kendi hataysiydi bagirmayla uste cikiyo zeytin yagi gibi

ünlüllrden sernayı merveyi hiç sevmiyorum keşke serenayı yollasalrdı duygu kalsaydı

Gecen sene Sahraya vurdugu icin Berna diskalifiye olmustu, ayni hareketi bugun Sahra Ozleme yapti hic bir sey soylemediler kiza uyarmadilar bile. Kufur etti kiza resmen. Sahra pislik yapti. Ne oldu yani kiz oyun kaybettiyse, cocuk gibi surekli azarlaniyor kiz herkes tarafindan. Ben uzuldum burda Ozlemin haline. Resmen takimin safi gibi davraniyorlar.

ne ilginç değil mi ?

bende bu aksam cok kinadim sahrayi kiza demedigini birakmadi ne sakin insanmis ozlemde ama en guzel kapak sahrasiz aldigi 3 oyun oldu
kazanmalarina ayrica saskinim mutluyum:)

Bende diyorum turabi dokunulmazlık kolyesi takmış o kendi yaptığı çakma kolyeymiş insanı yanıltıyorlar

Oylama başladı almeyda gider fiziginden dolayı yollamazlar erkeler hayran nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…