- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Ya ben anlamadım. Özlem gayet başarılı değil miydi? 4-5 oyun kazandı tüm turda. Neden her yarıştan sonra kıza tepki gösterdi herkes?
bence turabi güçlü ya onun tarafından korumaya alındığı için özlemi kıskanıyor bişey hissettiğini düşünmüyorum ben ama bilememBence sahra turabiye karşı duygusal anlamda bişeyler hissediyo.. Yoksa niye bu kadar takılsın her hareketine
evet ya kavgacı bolmuşDuygu gitti kavga bitmedi tek kavgacı duygu degilmiş
ne ilginç değil mi ?Gecen sene Sahraya vurdugu icin Berna diskalifiye olmustu, ayni hareketi bugun Sahra Ozleme yapti hic bir sey soylemediler kiza uyarmadilar bile. Kufur etti kiza resmen. Sahra pislik yapti. Ne oldu yani kiz oyun kaybettiyse, cocuk gibi surekli azarlaniyor kiz herkes tarafindan. Ben uzuldum burda Ozlemin haline. Resmen takimin safi gibi davraniyorlar.
allasen turabinin neyine baksın atom karınca gibi sahra at gibi kızBence sahra turabiye karşı duygusal anlamda bişeyler hissediyo.. Yoksa niye bu kadar takılsın her hareketine
Cok sinirlendim ben sahsen. Pascal da kufur ettigi icin diskalifiye olmustu yanlis hatirlamiyorsam.ne ilginç değil mi ?
torpilli demek :)Cok sinirlendim ben sahsen. Pascal da kufur ettigi icin diskalifiye olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
Sahra cok egoist ve hala yediremiyor Ozlemin basarisini kendine.
hahaha yanlis alarmBende diyorum turabi dokunulmazlık kolyesi takmış o kendi yaptığı çakma kolyeymiş insanı yanıltıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?