Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Oflaz mı gitti uyuyamadım...sahranın çirkinliğini ben hep soyluyorum özlem guçlu ama inanan yok ki vay arkadaşi:))))

Dün konseyi izleyemedim bende.,
9-6 dan oyun verdiler ya pes diyorum
iki merve sanki daha güzel yarışmıştı. merve aydın-berna yapamadılar.​
Orda yanlış karar aldılar bence. Serenay çok zayıf halkaydı dün.
Berna güçlü ,hırslı ama davranışları bana itici gelmeye başladı.
Akın da çok dedikodu yapıyor bu sezon itici geldi bana.
Ahmet'e diyecek birşey yok adam adaya geldi hemen Pascal'a Hakan'ı yazcam ama diğerlerine de sorayım Merve Oflaz derlerse Merve'yi yazarım dedi ya

Zaten orayı Ahmetle Hakan karıştırdı.

Gönüllülerde Bozok'un böğürmesine sinir oluyorum.
Sahra'nın g.zekalı vs demesini Acun nasıl sağırı oynadı ayrıca itici.
Şikayet kutusu varsa yazalım.Ego manyağı ergenus

Ay sadece onu da demedi küfür de etti açık açık ağzına ... Diye. Ama gariptir ki hala orada..

Bernanın diskalifiye oldugu olayda berna sadece eline vurmamıştı tekmede atmıştı. Ve acun sonradan acıklama yaptı biz hemen diskalifiye etmedik adadakilere sorduk sizce bu fiziksel temas devam edermi diskalifiye edelimmi diye dedi. Adadakilerde evet tehlikeli demişler oyuzden berna diskalifiye edilmiş.
Pascal da nihata küfür etmediki direkt dövdü

aynen turabiyi hiç sevmem ama bu hareketini takdir ettim

yine dünkü bölümün kesintisiz tekrarı tabiki yeni bölüme kadar kaçıyorum ben

sahra ne ara özlem'e özür diledi ki? görmedik biz. sadece röportajda söylemişti, yüzüne söylemedi.

dün fragmanda ünlülerin bireysel dokunulmazlık oynadığını gösterdiler oradan anlamıştım gönüllülerin kazanacağını..hatta 9-6 ydı yatmaya gittiğimde şaşırmıştım nasıl alacaklar acaba diye..bir de anlayamadığım birşey var..salı günleri sms sonuçlarına göre birinci olan kişi ikinci eleme adayını belirliyor..sonra o iki kişi arasında sms oylaması oluyor ve birisi gidiyor..herşey salı günü olan konseyde belli oluyor..ama salı günü program başlamadan evvel ada konseyinin fragmanları veriliyor..e sms sonuçları biz programı izlediğimiz sırada belli olup birinci olan adayını belirleyip iki kişi arasında oylama o anda oluyorsa nasıl bir gün önceden konseyin çekimleri yapılmış olabiliyor..geçen seneden beri aklıma takılıyor bu soru..anlayan var mı acaba..

sahra o yaptıklarından sonra özür dilesene ne olur özür dilemese ne olur sanki survivor sultanı kendine öyle sanıyo pek havalı hele bide o dudaklara dolguyu basıp gelmiş ya ondan pek bi kendine güveniyor

isim yazdıktan sonra sms oylama başlıyor sanırım 1 gün sürüyor ondan sonrasında birinci belli oluyor yani tam olarak pazar isim yazıyo ve sms başlıyo pazartesi oylama bitiyo belli bir saati var sanırım sms in sonra çekim yapılıyor salıda bize veriliyor tahminim

Sahranın ağzına iki tane yapıştırasım geliyor nedense.

Ohaaa turabi ve hakan kavga ediyor kızmayın ama bastan beri istediğim kavga gerçeklesicek ahaha

bu mervelerin ikiside egolu arkadaş pardonda yazcak başka kim var ki ayrıca performansın iğrenç merve oflaz üzgünüm kabullen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…