Teşekkürler canım, iyi geceler :)iyi geceler survivor topiği sakinleri
Ay sadece onu da demedi küfür de etti açık açık ağzına ... Diye. Ama gariptir ki hala orada..Dün konseyi izleyemedim bende.,
9-6 dan oyun verdiler ya pes diyorumOrda yanlış karar aldılar bence. Serenay çok zayıf halkaydı dün.
iki merve sanki daha güzel yarışmıştı. merve aydın-berna yapamadılar.
Berna güçlü ,hırslı ama davranışları bana itici gelmeye başladı.
Akın da çok dedikodu yapıyor bu sezon itici geldi bana.
Ahmet'e diyecek birşey yok adam adaya geldi hemen Pascal'a Hakan'ı yazcam ama diğerlerine de sorayım Merve Oflaz derlerse Merve'yi yazarım dedi ya
Zaten orayı Ahmetle Hakan karıştırdı.
Gönüllülerde Bozok'un böğürmesine sinir oluyorum.
Sahra'nın g.zekalı vs demesini Acun nasıl sağırı oynadı ayrıca itici.
Şikayet kutusu varsa yazalım.Ego manyağı ergenus
aynen turabiyi hiç sevmem ama bu hareketini takdir ettimçok heyecanlıydı yorum bile yapamadım şimdi yapayım :) bu sahra malini kim bu hale soktu havalara bak edepsizdeki benim elime vercekler o kızı saç baş bak noluyo sahranın vurmasına karşılık ağzını bile açmayan Acuna da selam olsun çok yazık, turabiyi sevmesemde bozoğa kızlara niye laf söylüyorsun diye çıkışması hoşuma gitti , bozokta adam değil.
isim yazdıktan sonra sms oylama başlıyor sanırım 1 gün sürüyor ondan sonrasında birinci belli oluyor yani tam olarak pazar isim yazıyo ve sms başlıyo pazartesi oylama bitiyo belli bir saati var sanırım sms in sonra çekim yapılıyor salıda bize veriliyor tahminimdün fragmanda ünlülerin bireysel dokunulmazlık oynadığını gösterdiler oradan anlamıştım gönüllülerin kazanacağını..hatta 9-6 ydı yatmaya gittiğimde şaşırmıştım nasıl alacaklar acaba diye..bir de anlayamadığım birşey var..salı günleri sms sonuçlarına göre birinci olan kişi ikinci eleme adayını belirliyor..sonra o iki kişi arasında sms oylaması oluyor ve birisi gidiyor..herşey salı günü olan konseyde belli oluyor..ama salı günü program başlamadan evvel ada konseyinin fragmanları veriliyor..e sms sonuçları biz programı izlediğimiz sırada belli olup birinci olan adayını belirleyip iki kişi arasında oylama o anda oluyorsa nasıl bir gün önceden konseyin çekimleri yapılmış olabiliyor..geçen seneden beri aklıma takılıyor bu soru..anlayan var mı acaba..
merhabalar burdayız evet az kaldı yine 1 saat özet izletcek acun bizeselam topik kimse yok mu daha az kaldı
basladımı yenı bolum?Ohaaa turabi ve hakan kavga ediyorkızmayın ama bastan beri istediğim kavga gerçeklesicek ahaha
evet başladı tanıtımda gördüm kavga ettikleri daha kavga sahnesi verilmedibasladımı yenı bolum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?