Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
benim yaşadıgım şehirde varmı acaba diye bakim dedim ama sitesi açılmıyor
eger varsa tabiki kendimi ödüllendireceğim günde gideceğim arbys e survivordakinden istiyom dicemm

Yanında bide çıtır peynir al kızzz Allaaaaaahhhhhhhhh tutmayın beniii

ihtiyacın yoksa yapma canım ya benim vermem gereken oo bir sürü var [/QUOTE]
sen kaç kilosun ki canım

Yok daha neler :) regl olunca da palmiye mi koyuyolarmis :)

O kadar degil gayet ozel eşyaları herseyleri vardir konseyde ve oyunlarda begumun suratina bakmak yeter zaten konseyde butun ciller sivilceler gidiyo :) makyaj malzemeleri bile var tuvalet kagidi jilet mi vermicekler

zayıfmışsın kız senin yerinde olsam suan yemeksepetini kurcalıyordum
buarada gecmiş olsn canm
sağol canım ya karıştırmak istemiyom burgerking hammurger mi istesem diyom kısa yoldan da oğlumdan bana kalmaz diye korkuyorum

ihtiyacın yoksa yapma canım ya benim vermem gereken oo bir sürü var
sen kaç kilosun ki canım
uzun uğraşlarım sonucu 63 e indim daha 50lerde gözüm var boyumda uzun değil öyle 162 yani hala fazlam var çok kararlıyım bu sefer survivor bile durduramaz

adet olmuyormuş çoğu yaşam koşullarından dolayı ben oldum diyen duymadım şuana kadar

uzun uğraşlarım sonucu 63 e indim daha 50lerde gözüm var boyumda uzun değil öyle 162 yani hala fazlam var çok kararlıyım bu sefer survivor bile durduramaz
uğraşıp başarı elde ettiysen biraz daha kararlı olursan yaparsın canım inşallah dileğin kiloya kavuşursun

samsun ama aslen buralı değilim çok bilmiyorum etrafı
bildiğim gittiğim yerlerde gözüme çarpmadı
daha bilindik şeyler yiyordum ama markayı görürsem dalıcam içeri

Gözümüzü burger king doyurmuyor illa arbys olacak hale bak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…