ben hayatta diyet yapamam mümkün değil daha hiç diyette başlasam diye bir düşüncem bile olmadı olamazzz
Ben cok fena yerim şuan olsa
İyiki yok
bence sahraya taktı sahra dağıtıyo pilavı ona laf söylüyor senin turbiş
Kaç kilosunki zayıfmısın
benim yaşadıgım şehirde varmı acaba diye bakim dedim ama sitesi açılmıyor
eger varsa tabiki kendimi ödüllendireceğim günde gideceğim arbys esurvivordakinden istiyom dicemm
bencede ünsüzler almasın bunu alsın garipler ama bilemedimayy deme öyle deme
ünsüzler yimesin ya dokunulmazlık yeter onlara bu hafta
ihtiyacın yoksa yapma canım ya benim vermem gereken oo bir sürü varben hayatta diyet yapamam mümkün değil daha hiç diyette başlasam diye bir düşüncem bile olmadı olamazzz
[QUO
zayıfım 49 kiloydum triod rahatsızlığı başladı 2 aydır 53 e çıktım hastalık sayesinde
alayım valla hiç arbys yemedimYanında bide çıtır peynir al kızzz Allaaaaaahhhhhhhhh tutmayın beniii
alayım valla hiç arbys yemedim
ayy varmı ki acaba burda
işte o yokmuş geçenlerde survivora gidenlerden okumuştum nette ormanın içine girip hallediyolarmış tuvaletlerine yaprak falan kullanıyolarmış hatta kızların ağdasını soranlar oldu onlarda bi ağacın reçine gibi bir şey varmış onun kullanarak temizliyolarmış tüylerini...
sağol canım ya karıştırmak istemiyom burgerking hammurger mi istesem diyom kısa yoldan da oğlumdan bana kalmaz diye korkuyorumzayıfmışsın kız senin yerinde olsam suan yemeksepetini kurcalıyordum
buarada gecmiş olsn canm
uzun uğraşlarım sonucu 63 e indim daha 50lerde gözüm varihtiyacın yoksa yapma canım ya benim vermem gereken oo bir sürü var
sen kaç kilosun ki canım
Nerde yasıyosun
adet olmuyormuş çoğu yaşam koşullarından dolayı ben oldum diyen duymadım şuana kadarYok daha neler :) regl olunca da palmiye mi koyuyolarmis :)
O kadar degil gayet ozel eşyaları herseyleri vardir konseyde ve oyunlarda begumun suratina bakmak yeter zaten konseyde butun ciller sivilceler gidiyo :) makyaj malzemeleri bile var tuvalet kagidi jilet mi vermicekler
sağol canım ya karıştırmak istemiyom burgerking hammurger mi istesem diyom kısa yoldan da oğlumdan bana kalmaz diye korkuyorum
ben dedim amaHarbiden acılmıyor arby's in sitesi
Acun herkesin boğazını cukkurdattın millet hücum etmiş
uğraşıp başarı elde ettiysen biraz daha kararlı olursan yaparsın canım inşallah dileğin kiloya kavuşursunuzun uğraşlarım sonucu 63 e indim daha 50lerde gözüm varboyumda uzun değil öyle 162 yani hala fazlam var çok kararlıyım bu sefer survivor bile durduramaz
samsunama aslen buralı değilim çok bilmiyorum etrafı
bildiğim gittiğim yerlerde gözüme çarpmadı
daha bilindik şeyler yiyordum ama markayı görürsem dalıcam içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?