kızlar tahmin yaparak birbirimizi yiyecez böyle giderse akşam oldu sucuk ekmek hamburger lahmacun vs derseniz olmaz ki canımız çekiyo çikolata çıksın işte
nadya ne yiyo öyle hamburger gibi dediği şey ne
Çikolatada ne biçim ödül olur hem doyurmaz hem dişlerini ağrıtır
Fırçalamıyolarmış ya
ya bunlar sürekli bişeyler yapıyor ya çivi falan mı var nasıl yapıyorlar onları merak ediyorum çok
Fırçalamıyolarmış ya
ben niyeyse inanmıyorum dişler bembeyaz nasıl oluyo kaç hafta geçti kesin vardır birşeyleri
Fırçalamıyolarmış ya
aynen bende öylene çıkarsa çıksın hiçbirini yiyemem şu an sıkıntı yok yarında yemem öbür günde olmaz yani yaza az kaldı
valla yaz maz bana vız gelir ben yerim kızlar yaz gelecek diye onlardan vazgeçememne çıkarsa çıksın hiçbirini yiyemem şu an sıkıntı yok yarında yemem öbür günde olmaz yani yaza az kaldı
diş fırçası var ayrıca kişisel eşya alabiliyorlar taraklarıda var geçen survivorda acun söylemiştiçivi var ben gördüm anıl agaca bişey çakıyodu
ciddi diş fırçalamadan nsıl öyle beyaz kalıo
kalıcı makyaj tamam da dişleri nasıl kalıcı beyaz oluyo bi sararmazmı bi pislenmez mi
ıykk bıykkk
Anlamadım ama baya inandırmış kendini peynir turşu diyerek
ben niyeyse inanmıyorum dişler bembeyaz nasıl oluyo kaç hafta geçti kesin vardır birşeyleri
diş fırçası var ayrıca kişisel eşya alabiliyorlar taraklarıda var geçen survivorda acun söylemişti
yani tarak olmasa kaç ay o saçlar birbirine girer yemin ederim doğal rasta olurdiş fırçası var ayrıca kişisel eşya alabiliyorlar taraklarıda var geçen survivorda acun söylemişti
misvak falan gibi bişi yapsınlar bi ton agac var
acaba sabunları varmı tuvalaet kagıtları varmı ki
Ama fatmagül acıklama yapmıstı yok diye
yalancı fatma
işte o yokmuş geçenlerde survivora gidenlerden okumuştum nette ormanın içine girip hallediyolarmış tuvaletlerine yaprak falan kullanıyolarmış hatta kızların ağdasını soranlar oldu onlarda bi ağacın reçine gibi bir şey varmış onun kullanarak temizliyolarmış tüylerini...inek de bulup kesip yiyecek hatun baksana
misvak falan gibi bişi yapsınlar bi ton agac var
acaba sabunları varmı tuvalaet kagıtları varmı ki
tuvalete ormana gidiyoruz demişti biri
hiç inanmıyorum eminim vardır tuvaletleri fln
vaaovv o zaman kızlar beyazlatmayla uğraşmayalım acun bizide götürsün dişlerimiz beyazlatıp dönelim survivor bahaneFatmagül vardıya önceki sezonlarda
o şey demişti
aslında beyaz değil ama bronzlastıgımız için beyaz gorunuyor bide okyanus suyu diş rengini açıyor demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?