Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Çikolatada ne biçim ödül olur hem doyurmaz hem dişlerini ağrıtır
Fırçalamıyolarmış ya

ciddi diş fırçalamadan nsıl öyle beyaz kalıo
kalıcı makyaj tamam da dişleri nasıl kalıcı beyaz oluyo bi sararmazmı bi pislenmez mi
ıykk bıykkk

ciddi diş fırçalamadan nsıl öyle beyaz kalıo
kalıcı makyaj tamam da dişleri nasıl kalıcı beyaz oluyo bi sararmazmı bi pislenmez mi
ıykk bıykkk

Fatmagül vardıya önceki sezonlarda
o şey demişti
aslında beyaz değil ama bronzlastıgımız için beyaz gorunuyor bide okyanus suyu diş rengini açıyor demişti

Ama fatmagül acıklama yapmıstı yok diye
yalancı fatma
acun demişti sadece bir kaç kişisel eşya alabiliyorlar diye macun yoktur ama fırça tarzı bişey kesin var tarağıda biliyorum özellikle kızlara izin vermiş öyle söylemişti saçlara baksana düzgün yani

inek de bulup kesip yiyecek hatun baksana

misvak falan gibi bişi yapsınlar bi ton agac var
acaba sabunları varmı tuvalaet kagıtları varmı ki
işte o yokmuş geçenlerde survivora gidenlerden okumuştum nette ormanın içine girip hallediyolarmış tuvaletlerine yaprak falan kullanıyolarmış hatta kızların ağdasını soranlar oldu onlarda bi ağacın reçine gibi bir şey varmış onun kullanarak temizliyolarmış tüylerini...

tuvalete ormana gidiyoruz demişti biri
hiç inanmıyorum eminim vardır tuvaletleri fln

hatta ormana gidiyoruz ertesi güne bişey kalmıo demişlerdi
adadaki canlılar yiyormuş
Allahım yarabbim ya bizi bi survivor konusunda detaylı anlatsınlar bi zahmet ya hep bi gizli kapaklı şeyler

Fatmagül vardıya önceki sezonlarda
o şey demişti
aslında beyaz değil ama bronzlastıgımız için beyaz gorunuyor bide okyanus suyu diş rengini açıyor demişti
vaaovv o zaman kızlar beyazlatmayla uğraşmayalım acun bizide götürsün dişlerimiz beyazlatıp dönelim survivor bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…