Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
iyide hakan hilmicem sana dokunmadı bile haklıyken haksız gibi oldun offff
bişeyide dogru yapın arkadaş yaaa
zaten ödül gitti

Kesin Hilmicem için bilerek itti dedi Hakan o da oyundan çıksın diye

turabiye bu iyi oldu hak etti sanki oranın ağası olmuş bozok zaten adam değil yüzüne bile tükürmem o derece yani rezil herif özlemi seviyorum o grupta tanere de üzülüyorum sanki dışlanmış gibi çocuk

yokya ta ilk başta hilmiyle turabi itti demişti zaten turabi 2 kere itiyor birini hilmi itti sanıyor acun turabiye demeden hilmide itti diyordu hakan hakanı sevmem ama öyle dediğini gördüm
işte dikkatli izleyici
hilmicem itti diyince sinir olduydum meger öyle sanmış olablir tabiki

hadin gidek yrn da ünlülerden biri veda edecek ohoo olmuo böle
yine bize hüsran yine bize hüsran var eyvahhhhhhhhh
pes etmeyin canımm dün gönüller geriden gelip aldı bugün aynısı ünlülere olur belli olur

yokya ta ilk başta hilmiyle turabi itti demişti zaten turabi 2 kere itiyor birini hilmi itti sanıyor acun turabiye demeden hilmide itti diyordu hakan hakanı sevmem ama öyle dediğini gördüm
Hakan'ı ben de sevmiyorum pek ama bana nedense öyle geldi yani tabi gerçek düşüncesini bilemiyorum

Turabiyi oyundan çıkaracağına hamburgerini hakana versin bence bu cezayı haketti :)

işte dikkatli izleyici
hilmicem itti diyince sinir olduydum meger öyle sanmış olablir tabiki
evet orayı dikkat ettim kaçmaz

Hakan'ı ben de sevmiyorum pek ama bana nedense öyle geldi yani tabi gerçek düşüncesini bilemiyorum
ya aklından kesin geçmiştir hakanın ama ilk söylediğinde öyle sanıyordu ama aklından kesin geçti bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…