Ben de çok güldüm buna yaacun ya senin adamın burda yaşamış ne ya
yokya ta ilk başta hilmiyle turabi itti demişti zaten turabi 2 kere itiyor birini hilmi itti sanıyor acun turabiye demeden hilmide itti diyordu hakan hakanı sevmem ama öyle dediğini gördümKesin Hilmicem için bilerek itti dedi Hakan o da oyundan çıksın diye
gönüllüler alıyor ya kesin saat geldihadi gidelim bugün bize göre değil ünlüler tayfa
işte dikkatli izleyiciyokya ta ilk başta hilmiyle turabi itti demişti zaten turabi 2 kere itiyor birini hilmi itti sanıyor acun turabiye demeden hilmide itti diyordu hakan hakanı sevmem ama öyle dediğini gördüm
pes etmeyin canımm dün gönüller geriden gelip aldı bugün aynısı ünlülere olur belli olurhadin gidek yrn da ünlülerden biri veda edecek ohoo olmuo böle
yine bize hüsran yine bize hüsran var eyvahhhhhhhhh
hadin gidek yrn da ünlülerden biri veda edecek ohoo olmuo böle
yine bize hüsran yine bize hüsran var eyvahhhhhhhhh
Hakan'ı ben de sevmiyorum pek ama bana nedense öyle geldi yani tabi gerçek düşüncesini bilemiyorumyokya ta ilk başta hilmiyle turabi itti demişti zaten turabi 2 kere itiyor birini hilmi itti sanıyor acun turabiye demeden hilmide itti diyordu hakan hakanı sevmem ama öyle dediğini gördüm
evet orayı dikkat ettim kaçmazişte dikkatli izleyici
hilmicem itti diyince sinir olduydum meger öyle sanmışolablir tabiki
ya aklından kesin geçmiştir hakanın ama ilk söylediğinde öyle sanıyordu ama aklından kesin geçti benceHakan'ı ben de sevmiyorum pek ama bana nedense öyle geldi yani tabi gerçek düşüncesini bilemiyorum
pes etmeyin canımm dün gönüller geriden gelip aldı bugün aynısı ünlülere olur belli olur
bencede bu süper fikir turabinin hakkı hakanın olsun turabi ondan sonra dayılanır mı bi daha gör bakk süt dökmüş kedicikTurabiyi oyundan çıkaracağına hamburgerini hakana versin bence bu cezayı haketti :)
evet bu hafat bize baya hüsran oldu tasımı tarağımı topladım gidiyorum yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?