Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yarışacak kişilere bağlı
bugün tırt bence olmaz olmaz
arbys goes to ünsüzler
napalım umut fakirin ekmeği işte bi mucize olur belki alınır zaten atışlarda sıkıntı var yoksa genel olarak iyiler

Adada ki en akıllı insan bence hakan sakin kalarak turbanin azar işitmesini sağladı turabiye o hamburger zaten zehir olur acuna mahçup olduya Allahın krosu bu aralar çok sert uyarı alıyor bakalım nereye kadar gidecek gönüllüler iyice azıttı zaten küfürler hakaretler havada uçuşuyor kalite önemli kalite !!

gitti gitti dönemz daha burdan programın bitiş saatide geldi ya daha yemelerini gösterecekler işte sonra bitecek gitti arbys

deme öyle deme
tmm kaybetmiş olabilirler ama şuan bu reklam arasını stres yapmak istemiyorum
o ufacık umut henüz gitmedi

napalım umut fakirin ekmeği işte bi mucize olur belki alınır zaten atışlarda sıkıntı var yoksa genel olarak iyiler

işte o mucize bgn değil bence
ne ünlücü olduk bizde
onlardan daha çok istedik yemelerini valla

evet bir umut bekleyim yerken kaçmak en iyisi zaten şimdi gece gece rüyama girmesin

doğru söze ne denir sonuna kadar haklısın ağızları çok bozuk

Berna kaybedecek derken kazandı valla hadi ünlülerrr

Gönüllülerde Bozok,Turabi,Sahra gibi insanlar varken o takımı tutanları anlamıyorum!

şu hakan alsa oyunu ya sinir oldum gönüllülere bugün hakaret hakaret üstüne

hakan allah seni bildiği yapsın bi insan bu kadar mı beceriksiz olur ya televizyonu parçalayacaktım onun yüzünden

Yine kaybetti ünlüler yaa Hakan o kadar da avantajlıydı yahu gitti oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…