gitti gitti dönemz daha burdan programın bitiş saatide geldi ya daha yemelerini gösterecekler işte sonra bitecek gitti arbysyarışacak kişilere bağlı
bugün tırt bence olmaz olmaz
arbys goes to ünsüzler
napalım umut fakirin ekmeği işte bi mucize olur belki alınır zaten atışlarda sıkıntı var yoksa genel olarak iyileryarışacak kişilere bağlı
bugün tırt bence olmaz olmaz
arbys goes to ünsüzler
evet bir umut bekleyim yerken kaçmak en iyisi zaten şimdi gece gece rüyama girmesindur kız bitsin de öyle git
gönüllüler yerken kaçarızizlemek istemiyorum
Bence de kesin geçti ama işe yaramadıya aklından kesin geçmiştir hakanın ama ilk söylediğinde öyle sanıyordu ama aklından kesin geçti bence
gitti gitti dönemz daha burdan programın bitiş saatide geldi ya daha yemelerini gösterecekler işte sonra bitecek gitti arbys
napalım umut fakirin ekmeği işte bi mucize olur belki alınır zaten atışlarda sıkıntı var yoksa genel olarak iyiler
evet bir umut bekleyim yerken kaçmak en iyisi zaten şimdi gece gece rüyama girmesin
doğru söze ne denir sonuna kadar haklısın ağızları çok bozukAdada ki en akıllı insan bence hakan sakin kalarak turbanin azar işitmesini sağladı turabiye o hamburger zaten zehir olur acuna mahçup olduya Allahın krosu bu aralar çok sert uyarı alıyor bakalım nereye kadar gidecek gönüllüler iyice azıttı zaten küfürler hakaretler havada uçuşuyor kalite önemli kalite !!
evet özelikle sahra bozok turabi bunlar felaketler...doğru söze ne denir sonuna kadar haklısın ağızları çok bozuk
bozok zaten sinir bozucu sahra desen keza öyle turabi bazen iyi hal ve tabırları oluyo gene ama bozok ve sahra rezil ötesi ekranda görmek bile istemiyorumevet özelikle sahra bozok turabi bunlar felaketler...
gitti işte ya
al benden de o kadarhakan allah seni bildiği yapsın bi insan bu kadar mı beceriksiz olur ya televizyonu parçalayacaktım onun yüzünden
Bu programi 9 yasindaki cocuklarda izliyor örnek alıyorlar şu rezilleri hoş bişey mibozok zaten sinir bozucu sahra desen keza öyle turabi bazen iyi hal ve tabırları oluyo gene ama bozok ve sahra rezil ötesi ekranda görmek bile istemiyorum
hakan şuan Allahtan yanımda değil yoksa kafa göz patlatmıştımal benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?