Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Onun için niye ağlasın tüm ada salya sümük. Hem kesinleşmiş karar da yok o davayla ilgili bildiğim kadarıyla. Sadece hapis istemi.
Kesinleşmiş karar yok ama duruşması felan varsa türkiyeye dönmesi gerekebilir diye düşündüm.

Yine geriden gelip de gönüllüler kazanırsa artık çıldıracağımm

Ben fragmandaki olayda ahmetten şüpheleniyorum

HABER ANKARA / ÖZEL HABER - Survivor ünlüler takımında yarışan eski futbolcu Ahmet Dursun hakkında hakaret davası açıldı. Dursun'un hakaret iddiasıyla iki yıla kadar hapsi isteniyor.

Peki Olay Nasıl Gelişti?

Hande C. isimli kadın çocuğunu okula götürdüğü sırada aracını Dursun’a ait pastanenin yanına park etti. Aracı oraya park etmemesi gerektiği konusunda Dursun da Hande C.’yi uyardı. Aralarında çıkan tartışma sonunda ise Hande C., Ahmet Dursun’a “o…” diye bağırdı ve tehdit etti.

Ahmet Dursun’un da yaşanan bu tartışma da Hande C.’ye “şizofren kadın” dediği öne sürüldü. Karşılıklı açılan davalarda Hande C. hakkında tehdit iddiasıyla 2 yıla kadar Ahmet Dursun hakkında ise de hakaret iddiasıyla iki aydan iki yıla kadar hapis isteniyor.

http://www.haberankara.com/haber/27564/ahmet-dursuna-hapis-soku.html

ama belli de olmaz belki paskal diskalifiye olur

ahmetle ilgili bişey kesin ya merve aydın ve almeda ağlamasından olabilir yani

Ahmet ile ilgili dün kardeşi bu konuda açıklama getirdi mahkeme ile ilgili bugün yazısını paylaştım hatta burada dava kapanmış Ahmet ile ilgili mahkeme süreci yokmuş şu an

neyse kızlar konseye az kaldı ters köşe olmaya hazır olun bence hepimizin tahmini yanlış

Ahmet ile ilgili dün kardeşi bu konuda açıklama getirdi mahkeme ile ilgili bugün yazısını paylaştım hatta burada dava kapanmış Ahmet ile ilgili mahkeme süreci yokmuş şu an

o zaman kim ki kesin onların taraftan biri diskalifeye o zaman

Ayy bu gönüllülerde ne diye ağlayıp ünlülere koz veriyorlar. Yenildiysen adam gibi yenildin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…