seda kaybolmuşBiri denizde mi kaybolmuş gönüllülerde onu mu arıyorlardı az önceki fragmanda?
Bu yıl geçen yıllara göre erken başladı sanki ondan böyle diye düşünüyorum ben de.Ne rüzgarlı bu sene survivor ya ben burdan üşüyorummm
selam ben anca geldim ortalık karışmış ne olmuş ya anlamadımneyse selam olsun benden size ödül ne ki
bende bilemedim bu haftyı sevmedim zatenSalı günleri konsey hariç sıkılıyorum ben yaa cok ekşınlı olmuyo sanki
evet ya bende farkettim çeksene gerizekalı diye bağırıyorSahra millete geri zekalı mı diyor bana mı öyle geliyor?
bende bilemedim bu haftyı sevmedim zatenödülüde anlamadım böreğimsi şeyi falan neyse kazansınlar anlarız
Aynen öyle bağırıyor ne kadar ayıp ya.evet ya bende farkettim çeksene gerizekalı diye bağırıyor
Sahra millete geri zekalı mı diyor bana mı öyle geliyor?
Terbiyesizzzzz. Ben de duydum.Sahra millete geri zekalı mı diyor bana mı öyle geliyor?
demi en azından bağırsa falan gerçi tanerde öyle henüz adamın sesini duymadımAlmeda ne kadar etkisiz ya hiç sesi duyulmuyo agzını acıp konustugu yok
demi en azından bağırsa falan gerçi tanerde öyle henüz adamın sesini duymadım
öyle ya adamın ağzı var dili yokAhahahahh gecen turabi hilmi taner konusuyorlar
Taner bişey diyo turabi diyoki ya hilmi şu tanerin alt yazısını açsana anlasılmıyo böyle ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?