o ödülü biraz daha sonralarda veriyolardı sanki
bence yıkanıyo bunlar ya saçları nasıl öyle o kızların yani
ben o kdr yıkamasam doğal rasta olur birbirine karışır saç baş
maşallah hepsinin ipek gibi
Bende sanmıyorum aralarında bişey olduğunu. Ünlüler gruplaşmışlardı Ahmet dursun gitti birleşirler mi acaba tekrardanEvet ama ahmet dursun abi kardesiz demiş ayrica merve sarilirken sen benim abimsin tamam mi abimsin diyor
bide deniz suyu değiyo saclarına iyice mahvolur yıkanmasalar.
aman yalandan duş ödülü vermişti işte şampuanın reklamı olsun diye
Benimde dikkatimi çekti makyaj var kesin. Bernanın da yüzü prüzsüz ondada vardırMerve oflaz kalici mkyajla mi ne gelmis kirpik takma dudaklar botoks itici gelio ya..begumunde cildi mahfolmus yzik
Hele Berna 'nın saclar. Her gun yikansa ancak oyle oluryani okyanus suyunun mucizevi bi etkisi yoksa
o saçlar nasıl kepeklenmiyo nasıl çatal çatal olmuyo
Hele Berna 'nın saclar. Her gun yikansa ancak oyle olurBegüm 'un saclari bazen cok kötü gözüküyor ama hakikaten.
kaşları falandamı çıkmıyo ki hepside esmer belli olması lazım
Lazer epilasyon yaptırıyolar canım ben şeyi merak ediyorum bunlar regl olunca napıyokaşları falandamı çıkmıyo ki hepside esmer belli olması lazım
Taşla toprakla hallediyolardır kesinkafamızda deli sorular
bende diyorum acaba tuvalet kagıtları varmı
regl olunca ben regli oldum oynamıcam mı diyolar yoksa çekimler mi erteleniyor
sabunları yoksa ellerini yıkamadan nasıl yemek yiyolar ne bileyim birrr sürü sorularr sorularrrr
kafamızda deli sorular
bende diyorum acaba tuvalet kagıtları varmı
regl olunca ben regli oldum oynamıcam mı diyolar yoksa çekimler mi erteleniyor
sabunları yoksa ellerini yıkamadan nasıl yemek yiyolar ne bileyim birrr sürü sorularr sorularrrr
bunlara aylık bakım kiti veriliyomuş galiba acun demişti bi ara ped falanLazer epilasyon yaptırıyolar canım ben şeyi merak ediyorum bunlar regl olunca napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?