Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

bide deniz suyu değiyo saclarına iyice mahvolur yıkanmasalar.
aman yalandan duş ödülü vermişti işte şampuanın reklamı olsun diye

bide deniz suyu değiyo saclarına iyice mahvolur yıkanmasalar.
aman yalandan duş ödülü vermişti işte şampuanın reklamı olsun diye

yani okyanus suyunun mucizevi bi etkisi yoksa
o saçlar nasıl kepeklenmiyo nasıl çatal çatal olmuyo

kaşları falandamı çıkmıyo ki hepside esmer belli olması lazım

kafamızda deli sorular
bende diyorum acaba tuvalet kagıtları varmı
regl olunca ben regli oldum oynamıcam mı diyolar yoksa çekimler mi erteleniyor
sabunları yoksa ellerini yıkamadan nasıl yemek yiyolar ne bileyim birrr sürü sorularr sorularrrr

Taşla toprakla hallediyolardır kesin

ben geçen sene anlıyodum bi ara serenay hiç oynamıyodu oyunlarda su oyunlarında falan hatta ödül oyunu kazanmışlardı otel oyununda havuza giriyodu hepsi serenay isyan ediyodu giremiyorum diye. dikkat edince farkediliyo aslında

Kizlara haftada bir bakim yapiyorlardir acik net. Mumkun degil yani o halde olmaları.

Merve Oflaz açıklamasını yapmış
•Kadınlar için belki de en çok zorluk yaşayacağı konu regly. Bu sorun için nasıl bir çözüm buldunuz?

Survivor’da kimsenin bilmediği enteresan bir durum vardır. Genelde vücut kötü şartlara karşı defansa geçtigi için yüzde doksan regly olunmaz. Ben olmadım, olan 1-2 arkadaşımın da 2 gün sürdü

duygu çetinkayayı hala takip eden var mı? Geçen facebook sayfasına yorum attım baya iğneliyici bir yorumdu baktım engellemiş :) dedim bu kız bu kadar işsizmi tek tek face sayfasında yapılan yorumları okuyp engelliyor mu ? meğerse adam tutmuş herifler sayfasındaki kötü yorum yapanları engelliyormuş ahahah hay allahım ya kız baya ciddiye alıyor bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…