olsun asıl muhabbet yeni başlıyor dahaBen de kaçırdım o muhabbetleri valla
bende kapattım zaten yine maral var sonra özet daha çok var ona göre açarımValla özet çekecek halim yok, ben tv'yi geç açarım.
olsun asıl muhabbet yeni başlıyor daha
bende kapattım zaten yine maral var sonra özet daha çok var ona göre açarım
evet ya yine maralYine mi MaralBen de az kk'da takılayım, biraz da kitap okuyayım sonra Survaviorr
evet ya yine maralbende kapattım şimdi kitabıma geçiş yaptım kitap okuyum anca başlar daha çay koyacaktım daha çok var sanırım azcık daha bekleyim bari
bilmiyorum henüz biraz düşünme payı istiyorumKızlar hadi tahmin edelim bugünkü yemek ödülü sizce ne olurBence kebap veya köfte olabilir
evet bekleyim birazdan koyarımErken daha, Survavior başlayana kadar o çay bayatlar
İskender olmasın ayyyyKızlar hadi tahmin edelim bugünkü yemek ödülü sizce ne olurBence kebap veya köfte olabilir
En fazla kilo kaybinin yasanmasini istiyormus o yuzden fazla bise beklememk lazimbence menemen olacak çok büyük bir şey beklemeyelim kebap İskender falan getirmez acun cimri olmuş all star yapacam diye
sucuk ekmek olabilir mi ?
Olabilur valla ohh missssucuk ekmek olabilir mi ?
daha çok var ya açtım hala reklam püfff konsey var daha 3 günlük özet buBitmeyen özet yapmışlar bitmiyor, bitmiyor ve yine bitmiyor
üff aynen ya yarin aksam da bu aksam ki bolumun 2 saat ozetini izleriz pess acunn yadaha çok var ya açtım hala reklam püfff konsey var daha 3 günlük özet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?