Off aynen valla bencede kirildi ayagi..acun bence oyun secerken daha dikkatli davranmali bu ne saktlanan sakatlananaŞu Anıl ın ayağı mı kırıldı yaaO nasıl bir feryat içim sızladı
Bencede oylar saibeli gibi gelio banada..mutlaka sosyal medyaya yazilanlara bakiolardir gundeme gore acun isine nasil gelise belki oyle deistiriolardir oylari yine de bilemeyiz ama..kızlar bir tezim var.
bugun oylamada hasan birinci olursa bilinki acun kendı basına sallıyor 1 yı 2.yı.
sebebıde su hasanla turabının arasında balta muhabbeti olmadan falan önce hasanın bu kadar destekcısı yoktu. yada vardı açık ara destek yoktu. oylamada ayrıca bitmişti,bu muhabbetlerden once.
zaten geçenlerde kıllandım ünlülerde once serenay oflaz dıye devam eden bır oylama sonrada değişti serenay anıl dıye oylamaya döndu.
Olur gibi sankiEsasen güzel bir şey istiyoruz ama olur mu acaba göreceğiz bakalım
Hoşlanmıyorum şu çocuktan ama az önce izledim çok üzüldüm umarım ciddi bişey yokturOff aynen valla bencede kirildi ayagi..acun bence oyun secerken daha dikkatli davranmali bu ne saktlanan sakatlananaama anil valla bence uzun sure yarisamaz sahra nin da hala ayagi iyilsmemis.ayagimda ayagim diyo sahra
İnşallah ya ben de olmasını isterim. Facebook sayfasında felan takip ediyorum da orada da son iki üç gündür olanlardan dolayı Hasan'ı tutan kişiler kendini göstermeye destek olmaya başladılar. O yüzden ben bir umut da olsa olabileceğini düşünüyorumOlur gibi sanki
Teyze on numaratv nin üstündeki pikaçu ya da dikkat
nasıl yani canm anlamadmAnıla hiç oy gitmemiş daha yaa cok şaşırdımm
nasıl yani canm anlamadm
Birisi benim oy verenlerdenAnket varya konuda, dün anıla hiç oy verilmemişti ona yazmıstım
Bugun 2 kişi oy vermiş ama
ha anladm canmAnket varya konuda, dün anıla hiç oy verilmemişti ona yazmıstım
Bugun 2 kişi oy vermiş ama
Turabi bikere taktıya hasana artık ne gıcıklık yapacağını şaşırır adama
selam kızlar ben geldim bugün bakalım 1. kim olacak kim elenecek merakla beklemekteyimm
fragmanda yine şaşkoloz bir merve oflaz ifadesi var bu sefer hiç merak etmiyorum bu kzı hep gözünü pörtleterek bakıyor anladım bunu ama hasan mı elenecek diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?