Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Şu Anıl ın ayağı mı kırıldı yaa O nasıl bir feryat içim sızladı
Off aynen valla bencede kirildi ayagi..acun bence oyun secerken daha dikkatli davranmali bu ne saktlanan sakatlanana ama anil valla bence uzun sure yarisamaz sahra nin da hala ayagi iyilsmemis.ayagimda ayagim diyo sahra

Bencede oylar saibeli gibi gelio banada..mutlaka sosyal medyaya yazilanlara bakiolardir gundeme gore acun isine nasil gelise belki oyle deistiriolardir oylari yine de bilemeyiz ama..

Off aynen valla bencede kirildi ayagi..acun bence oyun secerken daha dikkatli davranmali bu ne saktlanan sakatlanana ama anil valla bence uzun sure yarisamaz sahra nin da hala ayagi iyilsmemis.ayagimda ayagim diyo sahra
Hoşlanmıyorum şu çocuktan ama az önce izledim çok üzüldüm umarım ciddi bişey yoktur

İnşallah ya ben de olmasını isterim. Facebook sayfasında felan takip ediyorum da orada da son iki üç gündür olanlardan dolayı Hasan'ı tutan kişiler kendini göstermeye destek olmaya başladılar. O yüzden ben bir umut da olsa olabileceğini düşünüyorum

Hasan 1. çıksa Taner i gönderse Taner zaten bir oyun oynadığı yok ancak 2li oyunlarda çift olurlarken bazen o da bazen oynuyo o gitsin en güzeli Sahra yı sevmem ama o da iyileşse oyunlardaki perfonmansı iyice düştü yoksa bence iyi oynuyo.Begüm ü de katıldığı senede çok severek izliyodum o da biraz gıcık mı oldu ne o Sahra nın yüzünden. Seda ya da çingene diyoruz biz evde komik biri çoğu zaman da itici geliyo Hilmicem de Turabi ye yanaştı iyice ona çekti Turabi kötü demiyorum ama :) Taner gitsin en güzeliiii... Anıl a da inşallah önemli bişey olmuyodur çok fena bağrıyo ben bile ekrandan izlediğim kadarıyla üzüldüm bide doktor Acun a kötü der gibi el işareti yapıyo ambulansa götürüyolar falan zaten ben oyunda o fileli yerden geçerken yarışmacılar bakamıyorum birine bişey olucak diye çok sakat oyunlar yapıyo bazen Acun dün bile ödül oyununda o kule neydi öyle çok yüksekti açlar zaten yarışmacılar ben olsam çıktığımda başım döner valla sonradan kısalttılar Allahtan...

fragmanda yine şaşkoloz bir merve oflaz ifadesi var bu sefer hiç merak etmiyorum bu kzı hep gözünü pörtleterek bakıyor anladım bunu ama hasan mı elenecek diye düşünmedim değil

erkekler sembolu dün oynadı kızlar bugün oynayacak galiba dünde kaçırdım sanmıştım yarım izleyince kaçırmamışım

fragmanda yine şaşkoloz bir merve oflaz ifadesi var bu sefer hiç merak etmiyorum bu kzı hep gözünü pörtleterek bakıyor anladım bunu ama hasan mı elenecek diye düşünmedim değil

hasan elenmesin ya
turabi kesin onun adını verir birinci olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…