Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabiye birinin haddini bildirmesi gerekti

hasanı seviyormuyum hayır ama karakterine duruşuna saygım var adam kendini hiç bozmuyor

öbürleri gibi iki yüzlü dönek samimiyetsiz değil
turabi gerçekten de anlamsız bir şekilde kendini bir b..k zannediyor , acun haddini bildirse şuna artık , elense ne iyi olur

İnşallah hasan birinci olmuştur da turabiyle hilmi cemin havası iner.

of hilmicem ya bide yalanci olmuşsun tanere sen ileride cok isimize yarayacaksin iyisin diyo ağlasam mı gülsemmi bilemedim.
Tanerde ilginç.Piyon olmayı kabul etmiş,ismi yazılıp gitmemek için turabiyle hilmi ceme pek
bir yaranmaya çalışıyor.Bence taner otursun bir düşünsün.
Birde daha öncedeki survivorda birinciliği varmış.küçük düşmekten
başka bişey değil bu.

Yarışma da kızlar ne kadar egolu bunu farkettim.
Gerçekten iyi olanlar veya başarılı olanlar bunu dillendirme gereği duymazken yeterince performans gösteremeyenler hep iyi olduklarını iddia ediyorlar.
Yok sakattım yok ayağım kaydı yok çok bağırdınız susun...
Buradan şunu anladım iyiler zaten farkındalar kendilerini ispat gereği duymuyorlar
Diğerleri debeleniyor sadece

Ya bu ünlüler grubu ne kadar tuhaf.Özellikle Merve ve Anıl. Hanginizin performansı dört dörtlükte milleti çekiştiriyorsunuz ki.Çok komik geliyor izlerken hele Anıl oyunlarda 1 puan bile alamıyor ya da 1 puan anca alıyor.Gerçekten dede gibi oyunlarda mıy mıyy.

Erkeklerin en iyisi ünlülerde bana göre Doğukan adam Hilmicem ve Turabinin hızına yetişiyor hatta geçiyor.Topu atamıyor evet ama Merve yle Anıl da atamıyor hiç, bir de atabiliyormuş gibi adamı çekiştiriyorlar ayıp yani.

Merve ye gelince de kaç oyundur bakıyorum.Serenay çok çok ilerde Merve den.

bı ekleme yapmak ıstıyorum doğukan la anıl ve hilmicem ın arasında da nerdeyse 10 yaş var dıye bılyıorum,yanlış mıyım?..

evet yanı hala bı de performansını eleştirebiliyorlar,ona kızıyorum ..

Anıl zaten bu sene tam bir fiyasko bana göre.
Hem karakter hem performans olarak düşüşlerde.Adada sürekli dedikoducu teyzeler gibi dolaşması çok itici.
Hilmicem de yazık etti kendine bu sene.

Doğukan hem karaker hem de yarışlarda çok iyi.

bı ekleme yapmak ıstıyorum doğukan la anıl ve hilmicem ın arasında da nerdeyse 10 yaş var dıye bılyıorum,yanlış mıyım?..

10 yaş varmış demek o kadar farka rağmen üstün performans gösteriyor Doğukan.Oturduğu yerden adamı eleştiriyor Anıl bey.Kendisine dönüp bakmıyor.Yarışma başladığından beri ben bir şey göremedim Anıl da dedikodudan başka.

Bugün ki konseyde Hasan birinci çıksa keşke özellikle mahşerin üç atlısı yani Hilmi,Tamer,Turabi'nin surat ifadelerini görmek isterim. Bugün olur mu bilmem ama bir gün elbet Hasan'ın da konseyde birinci gelmesi yakındır bence

Evet ya hasan birinci olsa tanerin adini verse taner de gitse ..cok mu sey istiyoruz acaba ..

kızlar bir tezim var.
bugun oylamada hasan birinci olursa bilinki acun kendı basına sallıyor 1 yı 2.yı.
sebebıde su hasanla turabının arasında balta muhabbeti olmadan falan önce hasanın bu kadar destekcısı yoktu. yada vardı açık ara destek yoktu. oylamada ayrıca bitmişti,bu muhabbetlerden once.
zaten geçenlerde kıllandım ünlülerde once serenay oflaz dıye devam eden bır oylama sonrada değişti serenay anıl dıye oylamaya döndu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…