- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
turabi gerçekten de anlamsız bir şekilde kendini bir b..k zannediyor , acun haddini bildirse şuna artık , elense ne iyi olurTurabiye birinin haddini bildirmesi gerekti
hasanı seviyormuyum hayır ama karakterine duruşuna saygım var adam kendini hiç bozmuyor
öbürleri gibi iki yüzlü dönek samimiyetsiz değil
Tanerde ilginç.Piyon olmayı kabul etmiş,ismi yazılıp gitmemek için turabiyle hilmi ceme pekof hilmicem ya bide yalanci olmuşsun tanere sen ileride cok isimize yarayacaksin iyisin diyo ağlasam mı gülsemmi bilemedim.
Ya bu ünlüler grubu ne kadar tuhaf.Özellikle Merve ve Anıl. Hanginizin performansı dört dörtlükte milleti çekiştiriyorsunuz ki.Çok komik geliyor izlerken hele Anıl oyunlarda 1 puan bile alamıyor ya da 1 puan anca alıyor.Gerçekten dede gibi oyunlarda mıy mıyy.
Erkeklerin en iyisi ünlülerde bana göre Doğukan adam Hilmicem ve Turabinin hızına yetişiyor hatta geçiyor.Topu atamıyor evet ama Merve yle Anıl da atamıyor hiç, bir de atabiliyormuş gibi adamı çekiştiriyorlar ayıp yani.
Merve ye gelince de kaç oyundur bakıyorum.Serenay çok çok ilerde Merve den.
bı ekleme yapmak ıstıyorum doğukan la anıl ve hilmicem ın arasında da nerdeyse 10 yaş var dıye bılyıorum,yanlış mıyım?..Ya bu ünlüler grubu ne kadar tuhaf.Özellikle Merve ve Anıl. Hanginizin performansı dört dörtlükte milleti çekiştiriyorsunuz ki.Çok komik geliyor izlerken hele Anıl oyunlarda 1 puan bile alamıyor ya da 1 puan anca alıyor.Gerçekten dede gibi oyunlarda mıy mıyy.
Erkeklerin en iyisi ünlülerde bana göre Doğukan adam Hilmicem ve Turabinin hızına yetişiyor hatta geçiyor.Topu atamıyor evet ama Merve yle Anıl da atamıyor hiç, bir de atabiliyormuş gibi adamı çekiştiriyorlar ayıp yani.
Merve ye gelince de kaç oyundur bakıyorum.Serenay çok çok ilerde Merve den.
Evet Doğukan 81 li,Anıl 91li..bı ekleme yapmak ıstıyorum doğukan la anıl ve hilmicem ın arasında da nerdeyse 10 yaş var dıye bılyıorum,yanlış mıyım?..
evet yanı hala bı de performansını eleştirebiliyorlar,ona kızıyorum ..Evet Doğukan 81 li,Anıl 91li..
Hilmicem de 92liymiş.
evet yanı hala bı de performansını eleştirebiliyorlar,ona kızıyorum ..
bı ekleme yapmak ıstıyorum doğukan la anıl ve hilmicem ın arasında da nerdeyse 10 yaş var dıye bılyıorum,yanlış mıyım?..
Evet ya hasan birinci olsa tanerin adini verse taner de gitse ..cok mu sey istiyoruz acaba ..Bugün ki konseyde Hasan birinci çıksa keşke özellikle mahşerin üç atlısı yani Hilmi,Tamer,Turabi'nin surat ifadelerini görmek isterim. Bugün olur mu bilmem ama bir gün elbet Hasan'ın da konseyde birinci gelmesi yakındır bence
Esasen güzel bir şey istiyoruz ama olur mu acaba göreceğiz bakalımEvet ya hasan birinci olsa tanerin adini verse taner de gitse ..cok mu sey istiyoruz acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?