benim çekmedi ya kıymalı börek sevmem dekıymalı börek, canım çekmedi desem yalan, sanki aç olan benim ya, bunlar yerken benimde canım çekiyor
kocanın cevap süper ailecek süper cevapsınız galibaDirekt kocama msj attım
'Aşkım sörvaynırda börek yiyolar gelirken peynirli kıymalı patateslisinden getir'
Kocamın cevabı
'Allah o sörvaynırın belasını versin ya'
bende anlamadım turabide yapıyor onu ne işe yarıyor kimerve niye kendini dövüyor
ünlülerde 3 erkek kaldığı için o anıl sakat anılla beraber 4 kişiler zatenAcun unlulere calısıyor artık..neden 4 kız 3 erkek? Gonullulerin erkekleri daha iyi diye mi
evet ya çok pis düştü bu survivorda ne çok sakatlık oldu yaçok pis düştü ya
ünlülerde 3 erkek kaldığı için o anıl sakat anılla beraber 4 kişiler zaten
yani olabilir ama o zamanda taner hep dışarda kalmış olacak karşı takıma haksızlık olacak zaten diğer turda değişme oluyor taner bir kez oynasın turabi yada hasan girer yerine bence tanere bırakmazlar değişme hakları maksat arkada oturan olmasın acun öyle demişti geçen oyunun birindeO zaman secme olmayacak..gonulluler istedigi adamı cıkaracak..boyle sacmalık mı olur..en iyi iki adam dısarıda.
yani olabilir ama o zamanda taner hep dışarda kalmış olacak karşı takıma haksızlık olacak zaten diğer turda değişme oluyor taner bir kez oynasın turabi yada hasan girer yerine bence tanere bırakmazlar değişme hakları maksat arkada oturan olmasın acun öyle demişti geçen oyunun birinde
yani olabilir ama o zamanda taner hep dışarda kalmış olacak karşı takıma haksızlık olacak zaten diğer turda değişme oluyor taner bir kez oynasın turabi yada hasan girer yerine bence tanere bırakmazlar değişme hakları maksat arkada oturan olmasın acun öyle demişti geçen oyunun birinde
Banane haksızsın
Canım sana hak vermedim
bizim açımızdan haklıyım onların açısından haksızım ikisi birdenhaklısın kızzz
ee nede olsa bende ünlücüyüm
tamam ben sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum zaten ondan utanmıştım yazarken böyle haklısınız
bizim açımızdan haklıyım onların açısından haksızım ikisi birden
çay isteyen varmı sizede getireyim mi birer bardak survivorcılar çaylar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?