bende şekersiz içiyorum bendensin
ne alaka ya hadisehadise survivor adasına girecekmiş süpriz buymuşHiç güleceğim yoktu
ayy ben ilk baş yarışmaya giriyo sandım da galiba ziyarete gitti tabi gittiyse eğer :)ne alaka ya hadiseoda yarışsında görelim bari
bilmem de yarışırsa çok komik olurayy ben ilk baş yarışmaya giriyo sandım da galiba ziyarete gitti tabi gittiyse eğer :)
ayy onun tırnakları kırılır falan kokoş yarışmaazbilmem de yarışırsa çok komik olur
ayy bende oflazın fiziğini beğeniyorum zayıf ama bi okadar dolgun gözüküyor fiziği on numara benceGarip yorum olcak ama begumun bacaklari cok güzel ya yaz da yaklasiyoken insan bi kiskaniyo :)
dimi ya bencede almedanın bacaklarıda azcık kalın ama ben çok beğeniyorum öyle çok düzgün sıkı duruyorGarip yorum olcak ama begumun bacaklari cok güzel ya yaz da yaklasiyoken insan bi kiskaniyo :)
ayy bende oflazın fiziğini beğeniyorum zayıf ama bi okadar dolgun gözüküyor fiziği on numara bence
evet ya spor yapasım geliyor survivor sonrasıIyi sorun bende degilmis hepimiz bakiyomusuz kizlarin bacaklara
Insani spora tesvik ediyolar valla
evet ya spor yapasım geliyor survivor sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?