- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Aynen yaa sanki Survivor yarışmasının en güçlü insanını yendi de havalarda yani.Bide ozlemi aldı diye seviniyor garibim..o kadar acınası yani.
börekler gitti elektrikler geldiAy bide benim içimi korku kaplardı ben yavas yerim diğerleri benden cok yer diye
Tolga karel gibi kolumun altına saklardım bikaç dilim sonra tepsiden yerdim
Zamansız geldi senin elektriklerbörekler gitti elektrikler geldi
evet ünlülerin kazanacağı yokmuş işte bende boş yere sinirlenmedim en azındanZamansız geldi senin elektrikler
Valla haklısın ben de sinirimden çatladım resmen bugün yaa çok yakınken kaybettiler oyunuevet ünlülerin kazanacağı yokmuş işte bende boş yere sinirlenmedim en azından
o konuda haklısınyazık gönüllüerin kızları kendini güçlü sanmaya başladı atış olmasa hepiniz geriden geliyorsunuz bu neyin kafası anlamadım , acunda ,inadına atış koyuyor
evet ya çok saçma oldu nasıl oldu yani anlamadım o kadar öndeydilerValla haklısın ben de sinirimden çatladım resmen bugün yaa çok yakınken kaybettiler oyunu
Aynen yaa son oyunlarda art arda çok oyun verdilerevet ya çok saçma oldu nasıl oldu yani anlamadım o kadar öndeydiler
merve oflaz özlemden bir kere aldıysa merve aydında sahradan bir oyun aldı onu gözü görmemiş mi aceba merve oflazınmerve oflaz börekler gitti diye üzüleceğine merve aydının sayı alamamasına takmış.. çok dedikoducu yaa. inşallah çok kalamaz o adada
En büyük isteğim zaten yarın gider inşallah Merve Oflazmerve oflaz börekler gitti diye üzüleceğine merve aydının sayı alamamasına takmış.. çok dedikoducu yaa. inşallah çok kalamaz o adada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?