Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ben geldim kızlar sakin olalım gitmiş börekler napalım oflazda iyiki bir sayı aldı ha

Ay bu oflaz ne böyle ya. Bunun yüzünden merve aydını sevmeye başladım. 1 oyun almış kırk yılın başı. Merve aydın kaybetti diyo. Sen kaybetmedin sanki mıymıntı. Sen de 1 oyun almışsın. O da bir oyun almış. O nasıl oyun kaybettim diye ağlıyor. Sen nasıl bir oyun kazanabildim diye göbek atıyon. Ay sinirim bozuldu. Bana sahrayı getirin oflazın üzerine salacam. Şöyle ağız dolusu bi mal, öküz falan desin şuna.

yazık gönüllüerin kızları kendini güçlü sanmaya başladı atış olmasa hepiniz geriden geliyorsunuz bu neyin kafası anlamadım , acunda ,inadına atış koyuyor

yazık gönüllüerin kızları kendini güçlü sanmaya başladı atış olmasa hepiniz geriden geliyorsunuz bu neyin kafası anlamadım , acunda ,inadına atış koyuyor
o konuda haklısın ama gerçekten hep atış var önceden denge oyunları yada hız oyunları oluyordu şimdi mutlaka atış var 20 oyunda 1 geçen atış yoktu hayret

hakana da helal olsun herkesin hınç kaptığı biri olmuş demek ki başarılı yoksa taner gibi oyun kazansa bile silik karakter olurdu

merve oflaz börekler gitti diye üzüleceğine merve aydının sayı alamamasına takmış.. çok dedikoducu yaa. inşallah çok kalamaz o adada
merve oflaz özlemden bir kere aldıysa merve aydında sahradan bir oyun aldı onu gözü görmemiş mi aceba merve oflazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…