Vayy be Survivor sen nelere kadirsin yabancı yarışmacı Nadya bile türkü söylüyor
bir hakan kaldı güçlü takımda sağlam sakatlanmaz inşallahhakana da helal olsun herkesin hınç kaptığı biri olmuş demek ki başarılı yoksa taner gibi oyun kazansa bile silik karakter olurdu
aynen katılıyorummerve oflaz börekler gitti diye üzüleceğine merve aydının sayı alamamasına takmış.. çok dedikoducu yaa. inşallah çok kalamaz o adada
turabi nadya
banada aynen ya kedi not alsın turabiyi sevesim geldi bir anda bugün işte hayret edilecek bir durum daha survivorda her an herşey değişiyorAhahhha turabiyle nadyaya bakbi sevimli geldi turabi bana bugun..kedi not al bak bidaha okuyamazsın benden bunu
Oflaz hala aldığı bir puanı mı konuşuyor.
ayy inşallah anılıda alsın yanına mümkünseOflaz hayal gormeye basladı..yuruyecekmis sonuna kadar..havaalanına yurursun anca
kadınlar olarak daha ateşliyiz ya üşümüyoruz biz pekBozok kapsonlu sweat le dururken altında da esofman nadya nın bikiniyle durması.üşüyorlar mı terliyorlar mı anlamadım gitti.
Birleşme hayali kuran Merve Oflaz gül gül ölünür buna iştee
ay evet baydı ya bir puan aldı allahtanOflaz hala aldığı bir puanı mı konuşuyor.
Oflaz hayal gormeye basladı..yuruyecekmis sonuna kadar..havaalanına yurursun anca
ay evet baydı ya bir puan aldı allahtan
inşallah havaalanına kadar yolu kısadır
yollar bitmez onun hızıylaDogru diyon..1 gunde anca ulasır yoksa sampiyon oflaz
Ay hakanın adaya gidince konuşacaz deyip de adada amaan kim konuşacak demesini kendi üşengeçliğime benzettim.
istatistiklere baktım acunn.com dan anıl ın performans yerlerde 8 galibiyet 18 malubiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?