Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
anıl birinci oldu hadi bir kerelik oldu yata yata ama bu seferde merve oflaz gitmezse yuhhh derim yani

Geçen oylamada oflaz ondeydi. Alemda ve berna kaçıncıydi bilmiyorum ama yine aynısı olursa berna gider gibi

Ayni kisiyi soyleyebilmeleri cok sacma oldu bence o zaman hiç 3. Aday cikarmadan oflazla almeda deselerdi tekrar

Erkek lazim diyolar ama pascal gitse hakan dogukan en azindan guclu 2 erkek kalırlardi, bi de taneri sectiklerinde unlulerin guclu 4 erkeginden 3u dışarda kalirdi cok daha avantajlı olurdu

Anca adada dedikoduya çalışıyo kafalari valla

sırlama yok sanırım bende baktım göremedim acun bu sefer yayınlamadı oda işini biliyor tabi bu hafta ilginç oldu biraz oylama konusunda bakalım ne olacak Berna gitmesinde oflaz giderse süper olur almeda giderse eh işte ama oflaz gitmeli acilinden

bende aynısını düşündüm sanırım şuan oylamada olan kişileri söyleme hakları yok yeni isim çıkarmak zorundalar çünkü acun hep belirtti 2 kişi çıktı 3 veya 4 kişi olacak elenme adayları diye

Evet ama mantiksiz geldi bana

Bernayi soylemekle cok yanlis yaptilar. Sayi alabilen kiz yerine sayi alamayan erkek soylemeleri lazimdi en azından.

Gerci ben gonulluleri tutuyorum ama guculer kalsin ki cekismeli geçsin zaten gonulluler cok guclu suan

ben ünlüleri tutsamda mantık olarak dediğin gibi yapmamlılardı işte anca dedikodu işleri ünlülerin kafası çalışan kalmadı resmen ay serenayda diyor ya birleşme partisine gidicez söz verdik ne kadar saçma aç kalsınlar valla hakediyorlar

zaten yarışmanın başından beri ben bunu söyledim takımlar eşit değil ne kızlar eşit ne erkekler özellikle gönllerin erkekleri çok iyi taner hariç ama diğer takımda çok iyi diyeceğimiz erkek yok maalesef zaten oyunlardanda belli oluyor

Ah ben orda olcaktim ne kulis yapardim belli degil

Oyunlarda bisey yapmaya gerek yok serenay gbi saclarini savur dudak buz, anil gibi meydan oku sifir cek 1.sin sahaneymis valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…