evet ahmet dursun sonuncu berna bir öndeydi geçen sıralamadaGeçen oylamada oflaz ondeydi. Alemda ve berna kaçıncıydi bilmiyorum ama yine aynısı olursa berna gider gibi
bende aynısını düşündüm sanırım şuan oylamada olan kişileri söyleme hakları yok yeni isim çıkarmak zorundalar çünkü acun hep belirtti 2 kişi çıktı 3 veya 4 kişi olacak elenme adayları diyeAyni kisiyi soyleyebilmeleri cok sacma oldu bence o zaman hiç 3. Aday cikarmadan oflazla almeda deselerdi tekrar
Erkek lazim diyolar ama pascal gitse hakan dogukan en azindan guclu 2 erkek kalırlardi, bi de taneri sectiklerinde unlulerin guclu 4 erkeginden 3u dışarda kalirdi cok daha avantajlı olurdu
Anca adada dedikoduya çalışıyo kafalari valla
bende aynısını düşündüm sanırım şuan oylamada olan kişileri söyleme hakları yok yeni isim çıkarmak zorundalar çünkü acun hep belirtti 2 kişi çıktı 3 veya 4 kişi olacak elenme adayları diye
acun işini biliyor işte yoksa nasıl para kazansın şimdi herkes ekran başındatuh ya yazıyordunuz bakınca kim elenecek görüyorduk şimdi çok heyecanlı oldu böyle
ben ünlüleri tutsamda mantık olarak dediğin gibi yapmamlılardı işte anca dedikodu işleri ünlülerin kafası çalışan kalmadı resmenEvet ama mantiksiz geldi bana
Bernayi soylemekle cok yanlis yaptilar. Sayi alabilen kiz yerine sayi alamayan erkek soylemeleri lazimdi en azından.
Gerci ben gonulluleri tutuyorum ama guculer kalsin ki cekismeli geçsin zaten gonulluler cok guclu suan
acun işini biliyor işte yoksa nasıl para kazansın şimdi herkes ekran başında
zaten yarışmanın başından beri ben bunu söyledim takımlar eşit değil ne kızlar eşit ne erkekler özellikle gönllerin erkekleri çok iyi taner hariç ama diğer takımda çok iyi diyeceğimiz erkek yok maalesef zaten oyunlardanda belli oluyorEvet ama mantiksiz geldi bana
Bernayi soylemekle cok yanlis yaptilar. Sayi alabilen kiz yerine sayi alamayan erkek soylemeleri lazimdi en azından.
Gerci ben gonulluleri tutuyorum ama guculer kalsin ki cekismeli geçsin zaten gonulluler cok guclu suan
aynen ama sıkıldım 20 dk da reklam vermese bari 10 dakika neyine yetmiyor acununevet netten bakıp kaçmayalım diye yaptı kesin bu hafta
Berna gitti yani ünlüler oturup ağlasın ozaman şimdiden çünkü aç kalmayı bi kenara bırak birleşme partisine kadar ünlülerde adam kalmayacak belli oldu yani2.merve oflaz 9.Berna 10.pascal
zaten yarışmanın başından beri ben bunu söyledim takımlar eşit değil ne kızlar eşit ne erkekler özellikle gönllerin erkekleri çok iyi taner hariç ama diğer takımda çok iyi diyeceğimiz erkek yok maalesef zaten oyunlardanda belli oluyor
Merve oflaz nasil ikinci olur ya inanmam://2.merve oflaz 9.Berna 10.pascal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?