Binlerce kez katılıyorum. Etme bulma dünyası.Merve aydına iyi oluyor.
Beter olsun
aynen ya ama birinci oldu bu haliyle haftaya oynamaya başlarsa bence adam kıbrısa gidebilir sansı baya varhaftayada anıl giderse merve toptan çöker
Sorma yaa şampiyonluğu batsın pehhmecbur çekecez şampiyonum diye dolanır durur
gelme ihtimali falan yok mu ne zamandan beri yokist bahçelievler
aynen yazık kıza 2 haftadır ağlatıyor kızı benim bile içim parçalandı yalnız kaldı adadaUlan merve beni de aglatacaktin o nasi bi aglama ya oyle cok uzuldum
Ya orada aglamaktan bi hal oldu kiz insanda azicik kalp olsa uzulur ya neyin kini bu arakadas merve of gitsinde onuda gorcez kendilerini bisey sandilar iyiceaynen yazık kıza 2 haftadır ağlatıyor kızı benim bile içim parçalandı yalnız kaldı adada
merve oflaz gitmedi merve aydın yalnız kaldı diyeserenay neden Allahım sen büyüksün dedi durdu
serenay neden Allahım sen büyüksün dedi durdu
merve oflaz gitmedi merve aydın yalnız kaldı diye
evet ya çok itici geldi banada hayır adaya gidince oflaza söylese yine anlarım orda o halde ne kinmiş arkadaş yaYa orada aglamaktan bi hal oldu kiz insanda azicik kalp olsa uzulur ya neyin kini bu arakadas merve of gitsinde onuda gorcez kendilerini bisey sandilar iyice
sırtından bıçaklar onu varya merve aydın yanında melek kalır gitmezse görür gününü serenay bencehıı anladım, oflaza da ne kadar güvenebilir bilemiyorum
sözde takım arkadaşlar ya birlik beraberlik yerine onlar birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar başarılı da oldular bu konudaYa orada aglamaktan bi hal oldu kiz insanda azicik kalp olsa uzulur ya neyin kini bu arakadas merve of gitsinde onuda gorcez kendilerini bisey sandilar iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?