Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aynen serenay ne kadar ah ettiyse artık tuttu ama merveye bende kızdım geçen sene tamam yarışma ama yinede yapmasaydı diyorum ama işte olan oldu bu kadar da kin tutmaya gerek yok ki olan oldu önüne bak artık serenayda abarttı birazcık

Allah'ım sen büyüksün diyor bir de Serenay. Oflaz da gidecek elbet bir iki haftaya o zaman göreceğiz seni

aynen yazık kıza 2 haftadır ağlatıyor kızı benim bile içim parçalandı yalnız kaldı adada
Ya orada aglamaktan bi hal oldu kiz insanda azicik kalp olsa uzulur ya neyin kini bu arakadas merve of gitsinde onuda gorcez kendilerini bisey sandilar iyice

Ya orada aglamaktan bi hal oldu kiz insanda azicik kalp olsa uzulur ya neyin kini bu arakadas merve of gitsinde onuda gorcez kendilerini bisey sandilar iyice
evet ya çok itici geldi banada hayır adaya gidince oflaza söylese yine anlarım orda o halde ne kinmiş arkadaş ya

sözde takım arkadaşlar ya birlik beraberlik yerine onlar birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar başarılı da oldular bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…