evet yaaa o rollerden bende sıkıldım
kasık olayı çok komik zaten
her oyun kaybedişte kasığı ağrıyor
anladm canm zaten ben serenay oflaz ve hakan ı tutmuyorum gönüllülkeri tutuyorumcnm ama ben de hırsını seviyorum işte. kimle yarışırsa yarışsın yenmesini seviyorum. çok başarılı ve bu yüzden o kazanmalı . Sonuçta örnek veriyorum Oflaz'ın kişiliği ortada , fragmanı gördüysen Serenay'a diyor ki iyi ki ben gitmedim senin için kötü olurdu vs vs.. bu kadar asalak bi insan . Hakan desen gerçekten sinsi olduğunu düşünüyorum . ilk haftalarda Serenay'a merve oflaz hakkında '' eğer oyun alamazsa onu sen de ben de kurtaramayız'' demişti. Ama yüzüne böyle birşey demiyor..Serenay tam bir çocukluk yani henüz ergenliği atlatamamış ve ünlü olmaya çabalıyor tam bir show girl aslındakızın kendi fikri yok tam bir yıldır Merve beni yazdı diye dolanıyo ortalarda
işte bunlar yüzünden Merve Aydın
Eğer yarın ki oyunda performasnı iyiyse diskalifiye olmasın kötüyse oyundan diskalifiye olabilir farketmezanlamadm canm
Eğer yarın ki oyunda performasnı iyiyse diskalifiye olmasın kötüyse oyundan diskalifiye olabilir farketmez
Aynısını annemde dedi baksana bu adam hacıvata benziyo diyeannemde hasan için dedi onu
bu hacıvat kim diyor
ama hasan daha çok benziyor
turabiyi hiç benzetmedm
Özlem'den bahsediyorduk oyunda biraz haşin davranıyor ya ama ben sanmıyorum bişeycik olmazKim kızz
ahahahha evet klasikbir de her kaybedişten sonra bağırıyor ya '' gitmiyor işte bacağım gitmiyor ''
haa evet evet aynenEğer yarın ki oyunda performasnı iyiyse diskalifiye olmasın kötüyse oyundan diskalifiye olabilir farketmez
ahahahha çok iyi yaaAynısını annemde dedi baksana bu adam hacıvata benziyo diye
Ada satın almaya gitmişGeçen internette neydi adııı Tolga Karel i gördüm adaya mı gidecek pek anlayamadım ama bileniniz var mı??
Özlem'den bahsediyorduk oyunda biraz haşin davranıyor ya ama ben sanmıyorum bişeycik olmaz
aa hadise de mi gittiTolga misafir olarak gitmiş heralde hadise gibi.
aa hadise de mi gitti
tv de vermedi ama ne tolga yı ne hadiseyi biz izleyemicez mi?
birde geçen sene bu oyun oynanırken tolga sayıları alıyordu ama döver gibiydi
ona da ikaz gelmişti diskalifiye oldu mu oyundan onu tam hatırlamıyorum ama
anladm canm zaten ben serenay oflaz ve hakan ı tutmuyorum gönüllülkeri tutuyorum
birde anti merve ciyim o kadar =)
Onlarin sevilcek bi taraflarimi var ki cnm dedikodu ancak hele merve oflaz bakalim almedada gitti simdi oyunlarda nasil performas gosterecek merakla bekliyorumSerenay Merve Oflz ve Hakan'ı sevmemen de yeter bana :) bendensin :)
yani onları tutmuyorum gönüllüleri tutuyorumSerenay Merve Oflz ve Hakan'ı sevmemen de yeter bana :) bendensin :)
Bana da tam tersi Oflaz ve Serenay acayip itici geliyorlar.serenay falan çok pozcu
merve oflaz a sempatim var eski survivordan dolayı bi bayanın kazanmasını istemiştim ondan
ama ne olursa olsun hırsılı insanlara asla tahammül edemem
merve aydın ı da bu yüzden hiç mi hiç sevmiyorum
merve aydın da ki hırs değil hırstan öte bir şey
Çakma şampiyon o yaaKesinlikle oflaz gitmeliydi . oyun kazandığını goremedik. Bir de şampiyonum diye geziyor ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?