Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ya ben oflaz ve serenay ı tutmuyorum
gönüllüleri tutuyorum
ama söz konusu merve aydın sa serenayı da oflazı da tutarım

ya ben oflaz ve serenay ı tutmuyorum
gönüllüleri tutuyorum
ama söz konusu merve aydın sa serenayı da oflazı da tutarım
Ben ünlüleri tutuyorum. Aydın'cıyım
Gönüllülerden de birisi kazanacaksa Hasan olsun isterim gönüllülerden Hasan'ı tutuyorum sadece çünkü

merve oflaz neden almeda elenince üzülüyor gibi oldu anlam veremedm
arkasına dönüp elini falan tutuyor
berna mı gitsin istiyordu ki

bernacılar vardı noldu hala tutuyorlar mı merak ediyorum

inşallah özlem diskalifiye olmaz tabi iyise
taner aldı bayrağı ama geri yere attı
o da diskalifiye edildi belkide oyundan
yoksa neden scor sayısını fragmanda göstersinler li
ay tahmnlerim doğru çıkıyo çıkmasın yaa
geçen bölümde de ünlülerin ağlamalarını yoğunluklu göstermişlerdi. dedim kesin ünlüler oyunu aldı o yüzden hedef şaşırtıyolar akıllarınca diye. o da çıktı of

Dedikoducular iş başında :) bu merve oflaz da bildiğin serenayin yalakasi oldu

Serenay ve kamera karşısında zorla ağlamaya çalışmaları çok sıktı

Survivor All Star yarışmasından yeni bir bilgi geldi. Gelen bilgi şuan için doğrulanmadı; ancak birleşme haftasında ortaya çıkacak bu durum için şimdiden açıklama beklemek doğru olmaz Survivor All Star yarışması konseptinde bir değişikliğe gidilecek. Survivor tarihinde bir ilk olacak bu değişiklikle
Survivor All Star’dan elenen bir yarışmacı birleşme partisine yakın tekrar yarışmaya dönecek. Elenen yarışmacılar arasından biri veya ikisi tekrar yarışmaya dönecek.
Survivor All Star’dan çok erken elenen Duygu büyük bir ihtimalle izleyicilerin sms oyları ile tekrar yarışmaya dönecek.
Survivor All Star yarışmasından gelen bu son haber bakalım Survivor All Star izleyicileri tarafından nasıl karşılanacak.
Survivor All Star’dan bu hafta elenen Anıl elenme sonrası izleyicilere en yakın arkadaşı Murat Yıldırım ile haber gönderdi. Gelen haberde Anıl sevenlerine merak etmeyin birleşme partisinde tekrar adaya yarışmacı olarak döneceğim dedi.

Getirin hasani bana alnından öpiciim adamin hası ya gittikçe daha çok seviyorum adamı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…