- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Evet ya 1 ay oldu 1 kg anca verebildimçok iyi olur ya istek yapalım biz böyle olmayacak yoksa uğraş uğraş
tam bir sporcu profesyonelliği var duygularını katmıyıBence de hemde sonuna kadar haklı kız hiç bir zaman pes etmiyor
acısına rağmen sonuna kadar direniyor
9. Oyunda 2 defa kaçırdı alsaydı oyun bitmişti.feci düştü evet ama sakatlanmadı fena morarmıştır
E gitsinde zaten yan gelip yatiyo ne hayrı varAnıl gider bu gece sanki
o beceriksiz neyi almış ki onu alacak hiç ama hiç sanmıyorum bile
korkma yüzde yüz alamaz
olimpiyatlarda yaptığı gibi sakat ayağıyla yarışmayı tamamlayıp dünyanın takdirini kazanmıştıtam bir sporcu profesyonelliği var duygularını katmıyı
İyileşemez artık işi bitti benceE gitsinde zaten yan gelip yatiyo ne hayrı var
Aynen o bacak düzelmez artıkİyileşemez artık işi bitti bence
Kıs mıHadi kıs pascal
Bide dedikodu yapıyo bolca lütfen hakkını yemeyelim.E gitsinde zaten yan gelip yatiyo ne hayrı var
evet ya hemen dolduruşa geliyorAnıl hiç utanmıyo mu dedikodu yaparken acaba?hakanla dogukan sayesinde yedigi ödülleri unutuyo hemen.bence artık çok sıktı.acilen elenmesi gerekiyo.
penaltıya kalmadan 9-8 di begümle yaşıyordu 2 defa kaçırdı begüm aldı.amma fena düşüştü içim acıdı helal olsun parkuru bitirdi herkes yapamazYok canım o düşüş hafif bi düşüş değildi ama merve aydın çok sakatlandim diye aglayacak bir yarışmacı değil. Son penaltı atışlarında futbolcular bile kaçırdı yani merve aydinin kacirmasi da çok normal.
evet ya bende merak ediyorum baya hissediliyor artık bence gözle görülür bir fark oldu acun birleşme partisinde açıklıyor ya inşallah o zamana kadar kalır özlemEvet ya 1 ay oldu 1 kg anca verebildimbizde gideliiimm özlemi çok merak ediyorum kaç kg verdi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?