yakalandımSen bizim topige gelme zatensöylicem kizlara
Turabi böyle diyonda konseyde gene konusuyon balım ya nasıl yapsak
Turabi aydinlanmis mi ne
sahra neden ağlıyor kaçırdım dizi mi kötü olmuş ne olmuşSahranın dizi
Ayyyyynen!Merve aydın gibi birine nasıl sempati duyosunuz hiç anlayamıyorum.
Haklısın... bernadan ziyade oflaz gitse iyi olacakBernayla oflaz kafa kafaya gelir sanki harbim
kim gider yüzde elli elli çünkü halk o asalak gibi geçinen merve oflazada gayet iyi oy veriyor
Merve aydın gibi birine nasıl sempati duyosunuz hiç anlayamıyorum.
yani berna giderse ünlüler takımını bitti say zaten anıl sakat oflaz fosHaklısın... bernadan ziyade oflaz gitse iyi olacak
sahra neden ağlıyor kaçırdım dizi mi kötü olmuş ne olmuş
ya ben geçen sene sırf buyüzden merveyi destekliyordum bu senede ilk başladığında merveyi seviyordum ama dedikodulara girdi gözümden düşmüştü dün yine ne kadar profesyonel bir sporcu olduğunu kanıtladı benim için sanırım hala sevebilirim onu başarılı ya arada kalıyorum dedikodu yapma merve aydınolimpiyatlarda yaptığı gibi sakat ayağıyla yarışmayı tamamlayıp dünyanın takdirini kazanmıştı
türkiyenin gurur kaynağı olmuştu
pes eden insana tahammülüm olmadığı için sonuna kadar merve aydın
Merve aydın gibi birine nasıl sempati duyosunuz hiç anlayamıyorum.
Ayyyyynen!
anladım teşekkürler aynı muhabbet tamam dedim oyunda dizine bişey mi yaptıDizinden dolayı oynayamıyormuş takımına fayda sağlayamıyormuş fln fişman
Aynen kankiyani berna giderse ünlüler takımını bitti say zaten anıl sakat oflaz fos
Kızlar sempati duymak değil de merve aydın da iyi yarışçı şimdi,yiğidi öldür hakkında yeme demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?