sen nasıl turabicisin ya, adamın can dostu güzel insan gitmiş seviniyon
Bi bilseler tanerin onlar hakkındaki dediklerini.bencede dostum ayağıda tribüne oynamak gerçek dost hemen çıkınca satmaz birbirinisen nasıl turabicisin ya, adamın can dostu güzel insan gitmiş seviniyon
Bi bilseler tanerin onlar hakkındaki dediklerini.bencede dostum ayağıda tribüne oynamak gerçek dost hemen çıkınca satmaz birbirini
Bi bilseler tanerin onlar hakkındaki dediklerini.bencede dostum ayağıda tribüne oynamak gerçek dost hemen çıkınca satmaz birbirini
bunlarda ölüyor onun için karalar bağladılar hassna bahane arıyordu taneri yazdıyı bulduAman o taner bozuntusu satsa nolur satmasa nolur gittide içimin yagları eridi ohhh fasulyee
senin o tatlişkon kanatsız melek zatenaman her seyin başı o boomcu taner yaa onun yuzunden cephe aldı hasana benim tatlişkom
çıyaaannn
süper Bi Taner yorumu çok güldüm harikasınsenin o tatlişkon kanatsız melek zaten
tanerin beynini kuşa taksan ters uçar ,o mu fitne sokacak entrika kuracak
allah aşkına
hasanın dediklerini kabul etmiş bu nefi onun korkusuna sesleri çıkmıyor işteVideoyu izleyemedim acunn.comds var okudum.turabinşn kendi doğrusu var başkasını kabul etmez biz hilmiyle konuşcaktık izin vermiyor falan
senin o tatlişkon kanatsız melek zaten
tanerin beynini kuşa taksan ters uçar ,o mu fitne sokacak entrika kuracak
allah aşkına
kısacası taner bahane kavga şahaneHe pardon kanatsız melek hasandı demi adeta bir beşinci boyut salih model
Yok yahu taner fesat sokmadı beceriksizliği yuzunden adamlar haklı olarak onu yazdılar bizim dangozlarda vay sen tanerimi nasıl yazarsın moduna girdiler işte
totem yapacaktım baktım reklam girmiş sıkılırım ben şimdi o kadar saattotem mi yaptın kız
bende ya ne rekalm veriyor acun paralarına para katıyorAaa ne ara reklam girmiş kızz ben galiba sörvaynır izlemiyom ya hep buraya bakıyorum
reklam az önce bitmedi mi ya hayal mi gördüm az önceyok artık ya, hep turabi hakan oyununda reklam sokuyor uyanıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?