Banada öyle geldi.el yetenegi 0 ama atışları iyi Kurabiyeninreklamda survivor izliyoruz bu ne ya
ballı turbiş gene kazanıcak heralde
zehra bağırır oradan anna ankara da deniz yoknil karaibrahimgille hülyanın reklamı çıkmasa sorun olmıcakta
yılmaz morgülü mü izledin yoksa bir tekerleme söyledi ya turabiyle ilgiliBanada öyle geldi.el yetenegi 0 ama atışları iyi Kurabiyenin
evet çok komiklerdiDk 1 gol 1
Oflaz ve serenayin konusmasi "gercek kesit" oyunculugu gibiydi
"Aaa evett evett hatirladimm " bi anda bi aydinlanma geldi seroyane kadar ezik gorunuyolar farkindalar mi acaba
yılmaz morgülü mü izledin yoksa bir tekerleme söyledi ya turabiyle ilgili
turabiden hiç haz etmeme rağmen yine gülmedim çok saçmaydı
anladım ki yılmaz morgüle turabiden daha beter sinir oluyorum
Kızlar başını kaçırmışım çok merak ettiğim halde bernayla doğukan neden kavga etti?
yılmaz morgülü mü izledin yoksa bir tekerleme söyledi ya turabiyle ilgili
turabiden hiç haz etmeme rağmen yine gülmedim çok saçmaydı
anladım ki yılmaz morgüle turabiden daha beter sinir oluyorum
millet yıkıldı gülmekten 5 yaşındaki çocuk söyler ancak böyle bir tekerlemeyilaf atmayın turabiye verir size kurabiye
millet yıkıldı gülmekten 5 yaşındaki çocuk söyler ancak böyle bir tekerlemeyi
kazık kadar itici mi itici bir adam söyleyince hiç komik gelmedi bana
sen söyleyince güldüm ama
o da o sayfayı takip etmiş o vakitYoksa burayı bulmadan önce face gruptaki Survivor onu takipteydim ergendi hepsi
onlardan duydum Morgulu yeni duyuyorum
inşallah aminBunlar varya ödülü kaybediyorlar ondan da birbirlerine giriyorlar bence
Çok saçma sapan olmuş ay yok bende demen bidaha Morgul seviyesine inmiyimmillet yıkıldı gülmekten 5 yaşındaki çocuk söyler ancak böyle bir tekerlemeyi
kazık kadar itici mi itici bir adam söyleyince hiç komik gelmedi bana
sen söyleyince güldüm ama
Ben berna'yı seviyorum ya biraz saftirik geliyor bana. Yazık o giderse pascal yalnız kalıcak hem.bi kere merve aydın zorunluluktan küfürbaz berna yı yanına almış birisi
ay neyse ben gönüllüleri tutuyorum ama sinir ediyo duramıyorum yazıyorum
kendinde bulamazsa bu reklamın parasıyla yüz kişi bulup kaşıtır gerekirseöff acunnnnn uyuz olda kasıyacak tırnak bulama bee bu ne reklam acunnnnn
pascal ı severim yazık ama napalımBen berna'yı seviyorum ya biraz saftirik geliyor bana. Yazık o giderse pascal yalnız kalıcak hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?