- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
mağduru oynayıp zırlasın
ne oldu realde berna da onun kankasıydı
tolgayı yazdı dostum deyip bernayı söyledi şimdi merve aydından daha mı masum yani bu kız
Ben de sevmiyorum. İticiler kraliçesibu serenayı hiç sevmiyorum ben ya, ne itici kız
Yarın sabah yiyeceklermis kahvaltı yayanlız çi börek olayı bu saatte yapılmaz, ünlülere empati yaptım şuan yani
Kavga bu aksam olacak oyundan dönünce adaya o stresle açlıktan kavga buyur bakalım sebep neymis
aynen aynen o iğrenç sevinçleri dişi aslanım ben dişi asalım ben diye böğürüyorbu serenayı hiç sevmiyorum ben ya, ne itici kız
Zayıf halkanın çenesi çok sürekli dir dirZayif halkalarla huzurlu olacaklarini saniyolar kamiller :)
bu ne perhiz bu ne lahana hakan işte ne beklenir hazırcı oflazı beslesin ancak daha çok oyun kaybetmelerine vesile olsunhakan madem bernaya ihtiyacın olduğunu kabul ediyosun ne yollamaya çalışıyosun bu da bi garip
He ya de de onu de Oflazin totosunu kurtarcaz diye geldikleri hale bakhakan madem bernaya ihtiyacın olduğunu kabul ediyosun ne yollamaya çalışıyosun bu da bi garip
Turabi Hasan'ın Taner'i göndermekle ne kadar doğru bir karar verdiğini anlıyorduk artık
Kalkıp ci borek yapcam simdiyanlız çi börek olayı bu saatte yapılmaz, ünlülere empati yaptım şuan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?