Yok o bile ödül oluyoAyy bende şeyi merak ediyorum şimdi bunlar nasıl yıkanıyorlar sabun şampuan yok mu
kesinlikle bozuk bariz belliDoğukan sinsi, ama bernanında psikolojisi bozuk cidden. Sahra bir röp.ta psikolojisi bozuk, gece elimi tutup uyuyor, problemlerinden bahsediyor diyince inanmamıştım. Şuan oluru var gibi geldi.
Eee kavga noldu sonuç
Doğukan rahmetli babasını öne sürmüyor bence de ya. Problemin varsa gel söyle, niye babamla ilgili söylediğim lafı araya katıyorsun diyorBencede ihsan çok düzgün bir çocuklu bu All starda görmek isterdim
Dimi ya çok doğru söyledi bende düşündüm dediklarini
ölmüş babasını karıştırınca haklı İsyanda ama Bernard saygı yokki Özür dile kapansın konu Yooo hep haklı o
denize girip çıkıyorlar ya o işte ne sabunu ne şampuanı birleşme partisinde ancaAyy bende şeyi merak ediyorum şimdi bunlar nasıl yıkanıyorlar sabun şampuan yok mu
Doğukan rahmetli babasını öne sürmüyor bence de ya. Problemin varsa gel söyle, niye babamla ilgili söylediğim lafı araya katıyorsun diyor
Aman sisteme bir fragman desene.... Berna kusura bakma dese olay büyüminek hep savunma hep haklılıkbişey olduğu yok acundan bi papara yer tamam
Ee hiç kaşınmıyorlar kaç hafta oldu. Biz iki gün geçse bitlenmiş gibi hissediyoruzdenize girip çıkıyorlar ya o işte ne sabunu ne şampuanı birleşme partisinde anca
O zaman Doğukan cok sabirli sakin bir adam. Baskasi olsa cok fena seyler olabilirdi
Ben lisede Almanyada doğmuş büyümüş insanlarla okudum 1 yıl. 10 kişilerdi, biz gariban 9 kişi. Sürekli kavga ederlerdi, hayatımda duymadığım küfürleri onlardan duydum. İçlerinden 1 kız, 1 erkek kavga etmişlerdi. Çocuk sinirden en sonunda sırayı kaldırıp fırlatmıştı kızaAma şurasıda bir gerçek berna çok küfürlü konuşuyo haklıyken haksız duruma düşüyo biraz sinirlerine hakim olması lazım onun üstüne oynuyolar şu an
görende tek başına kazandın sanacak turabi çok saçmalıyorsun şu an
Doğukan rahmetli babasını öne sürmüyor bence de ya. Problemin varsa gel söyle, niye babamla ilgili söylediğim lafı araya katıyorsun diyor
Çok haklısın, ben de aynı şeyi hissettim. O sevdiğim Doğukan değildi ordaki çocukama bernanın biraz dengesiz olduğunu bildiği halde üstüne gidiyor, biraz kasıt var bence, kız zaten konuşamıyor türkçesi kıt, açıklamasını kabul edebilirdi, bernada özür dileyebilirdi kof bi kavga aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?