Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Doğukan rahmetli babasını öne sürmüyor bence de ya. Problemin varsa gel söyle, niye babamla ilgili söylediğim lafı araya katıyorsun diyor

Doğukan rahmetli babasını öne sürmüyor bence de ya. Problemin varsa gel söyle, niye babamla ilgili söylediğim lafı araya katıyorsun diyor

ama bernanın biraz dengesiz olduğunu bildiği halde üstüne gidiyor, biraz kasıt var bence, kız zaten konuşamıyor türkçesi kıt, açıklamasını kabul edebilirdi, bernada özür dileyebilirdi kof bi kavga aslında

O zaman Doğukan cok sabirli sakin bir adam. Baskasi olsa cok fena seyler olabilirdi

Baban sana terbiye vermişti hani gibi bir şey söylemiş galiba Berna...

Doğukan ona kızdı. Berna da babanı öne sürme ben babana saygısızlık yapmam dedi. Sonrasını kaçırdım biraz reklam girince. Küfürü duydum sadece ben öyle anladım...

Doğukan niye Pascal ile konuşmak istedi de Berna o kadar sinirlendi oraları anlayamadım

Ama şurasıda bir gerçek berna çok küfürlü konuşuyo haklıyken haksız duruma düşüyo biraz sinirlerine hakim olması lazım onun üstüne oynuyolar şu an
Ben lisede Almanyada doğmuş büyümüş insanlarla okudum 1 yıl. 10 kişilerdi, biz gariban 9 kişi. Sürekli kavga ederlerdi, hayatımda duymadığım küfürleri onlardan duydum. İçlerinden 1 kız, 1 erkek kavga etmişlerdi. Çocuk sinirden en sonunda sırayı kaldırıp fırlatmıştı kıza

aslında berna ben senin babana saygı duyuyorum dedi, doğukan bilerek kanırttı

Evet aradan zaman geçmiş niye karıştırıyor. Insan ölmüş babasıyla ilgili ters bir şey duyarak tabi sinirlenIR. Benimde babam yok kendimi onun yerine koyamiyorum bile zaten yokluğu acı bide senin babandan aldığın terbiye bumu

Çok haklısın, ben de aynı şeyi hissettim. O sevdiğim Doğukan değildi ordaki çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…