dünde ben buna benzer bir yorum yapmıştımbiz de yapıyoz ama şuan dedikodu, dedikodu gerekli bişey sonuçta, sosyal terapi
ya hakanın ki bambaşka ama sürekli fitne ve entrika peşindebiz de yapıyoz ama şuan dedikodu, dedikodu gerekli bişey sonuçta, sosyal terapi
Bunlar fişekliyor birbirini.....igrenclerbiz de yapıyoz ama şuan dedikodu, dedikodu gerekli bişey sonuçta, sosyal terapi
ay bi de kadınlara dedikocu derler
Turabi genelde saçmalamaz amagörende tek başına kazandın sanacak turabi çok saçmalıyorsun şu an
kedi son 1Aha 1000.sayfaya son 1
hasan gitar yapıyor ya başka işi kalmamış
hiç aklıma gelemdi ama kesin turabi der saz mı yapmıştı bir ara nadyaya türkü öğretiyordu ne oldu acabaay ona da turabi derki beni taklit ediyo
Canım haklısın belki berna da yetiştiği çevreden dolayı böyle ama ben kendini yeterince ifade edemediğini düşünüyorum küfür etmesi tabikide hiç hoş değil heleki ben nefret ederim küfürden ama kızı bile bile tahrik ediyolarBen lisede Almanyada doğmuş büyümüş insanlarla okudum 1 yıl. 10 kişilerdi, biz gariban 9 kişi. Sürekli kavga ederlerdi, hayatımda duymadığım küfürleri onlardan duydum. İçlerinden 1 kız, 1 erkek kavga etmişlerdi. Çocuk sinirden en sonunda sırayı kaldırıp fırlatmıştı kıza
tam tersi olmasın oTurabi genelde saçmalamaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?