bu nasıl iş ya insan dediğin verdiği sözün arkasında durur.kişilikli insan başkasının lafıyla verdiği sözden dönmez ama haksn çok rahat doğu rahatsız oldu utandıanaaa hakan söz vermiş gibi olmuş ama
al malzeme verdin hemen karşı gruba
başta konuşsana grup arkadaşlarınla
Bu yarışmada insan olarak düzgün iki kişi görüyorum biri Doğukan gaza gelmezse gerçekten karakteri çok düzgün öbürü de hasan.digerleri tencere kapak misali özellikle hakan,Turabi ve Berna çekilmez.
Merve çok fena bir kız gerçi iki mervede öyle. Hakan desen hayatımda böyle ortalık karıştıran bi tip görmedimdoğukan isyan bayrağını çekmek üzere zaten muhtemelen hakan ve oflazın hareketleri ona da itici gelmeye başlıcak
yenmez tabi ya düşmanın mı senin oflazla serenayın fişeklemesi doğu kavga etmiş bernanın yiyeceğini düşünmüyor hakan ne oluyorsa berns yiyecek diye vazgeçtim diyoevet onu şimdi anladm
balığa çıkmadan organize olup karar alsalardı olurdu.
bende ne kadar kızsam etsem de balık tutsam karşımda aç insanlar varken yiyemem yaa düşündüm de
Merve çok fena bir kız gerçi iki mervede öyle. Hakan desen hayatımda böyle ortalık karıştıran bi tip görmedim
Bu reklam yeni bitmemiş miydi ya ??
dur ödev yaptırıyorum az daha reklam dönsün bitmedi
o 3 kişi kim
biri oflaz biri pascal galiba da diğeri kim :)
serenay daha beter masum mazlum geçinen sinsiSerenay da az değil :))
Başlıyor amadur ödev yaptırıyorum az daha reklam dönsün bitmedi
serenay daha beter masum mazlum geçinen sinsi
seranayı nere çekersen ora gider gemen seneden acısı var oflazda onu kullanıyor habite dolduruyoserenay daha beter masum mazlum geçinen sinsi
balık kavgası sadece, özlem balık tuttu diye bozok kıskandı trip yaptıSelam kizlar simdi acabildim bisey kacirdimmi
hemen kamera gelince ben ama şöyle dedm diyoSerenay da az değil :))
merve aydında o zaman aldıkları sayıya gore yesinler kazandıkları odulden haksızlık degilmi oflaz bir sayı alma odulden aynı ye ama balıktan boyle cok ayıpyenmez tabi ya düşmanın mı senin oflazla serenayın fişeklemesi doğu kavga etmiş bernanın yiyeceğini düşünmüyor hakan ne oluyorsa berns yiyecek diye vazgeçtim diyo
evet saflıkta var kafa pek çalışmıyor onunseranayı nere çekersen ora gider gemen seneden acısı var oflazda onu kullanıyor habite dolduruyo
balık kavgası sadece, özlem balık tuttu diye bozok kıskandı trip yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?