Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
anaaa hakan söz vermiş gibi olmuş ama
al malzeme verdin hemen karşı gruba
başta konuşsana grup arkadaşlarınla
bu nasıl iş ya insan dediğin verdiği sözün arkasında durur.kişilikli insan başkasının lafıyla verdiği sözden dönmez ama haksn çok rahat doğu rahatsız oldu utandı

Bu yarışmada insan olarak düzgün iki kişi görüyorum biri Doğukan gaza gelmezse gerçekten karakteri çok düzgün öbürü de hasan.digerleri tencere kapak misali özellikle hakan,Turabi ve Berna çekilmez.

doğukan isyan bayrağını çekmek üzere zaten muhtemelen hakan ve oflazın hareketleri ona da itici gelmeye başlıcak

evet onu şimdi anladm
balığa çıkmadan organize olup karar alsalardı olurdu.

bende ne kadar kızsam etsem de balık tutsam karşımda aç insanlar varken yiyemem yaa düşündüm de
yenmez tabi ya düşmanın mı senin oflazla serenayın fişeklemesi doğu kavga etmiş bernanın yiyeceğini düşünmüyor hakan ne oluyorsa berns yiyecek diye vazgeçtim diyo

yenmez tabi ya düşmanın mı senin oflazla serenayın fişeklemesi doğu kavga etmiş bernanın yiyeceğini düşünmüyor hakan ne oluyorsa berns yiyecek diye vazgeçtim diyo
merve aydında o zaman aldıkları sayıya gore yesinler kazandıkları odulden haksızlık degilmi oflaz bir sayı alma odulden aynı ye ama balıktan boyle cok ayıp

çok acımasızlar bunlar ya yazıktır ne utanmazlar halk bunlara ders vermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…