aboooo çok ağır olmuş hemde doğuyatürkçesi p.ç yani canım
aboooo çok ağır olmuş hemde doğuya
doğru ağır ama o bu ağırlığın farkında mı ondan emin değilim
tabi ki aydın oflaz olacak değil ya o vasıfsız etkisiz elemanın nesini seveyimhangi mervee ?
tabi ki aydın oflaz olacak değil ya o vasıfsız etkisiz elemanın nesini seveyim
Dün oğlumda aynısını dedi demekki doğru anlamıştürkçesi p.ç yani canım
öyle olur genelde zaten boş tenekeden çok ses çıkarhahahaha etkisiz elemankız buna rağmen en çok sesi çıkan kişi ya ona şaşırıyorum
sanmam fiziksel temas Yoktu.turabi olmadıktan sonra Berna olmazBerna diskalifiye olur mu acaba?
şer çetesi kimBu şer çetesini görünce turabi bile daha masum geliyor sevimli gözüküyor bu ne ya...tiksindirdiler iyice hep entrika dedikodu
hakan oflaz serenayşer çetesi kim
ben gönüllüleri tutuyorum yanlış anlamayın ama adamın getirdiği nimete şükretmezler ise arkasından bi kova laf yapılırsa bende vermem kimseye balık bu ne terbiyesizlik diye düşünürüm.Doğukan ne olur artık farkına varsın ya yapılmak istenenin. Kendi yapamadıklarını ona yaptırdıklarının, maşa olarak kullandıklarının, Oflaz ve Hakan'ın bencilliğinin, kabadayılığının, kavgada bile karşıdan oturup zevkle izlemesini sonra Merveyle nasıl tokuştular ama diye konuşmasının, açlık konusunda bile bencillik yapıp kendi tuttu diye balığı paylaşmamasının hepsini çünkü Doğu o gruba yakışmıyor inşallah Merve Aydın onunla konuşmasında bişeyleri farkettirebilmiştir Doğu'ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?