Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Anıl doğru düşünüyor ama Hakan nasıl erkeklerden birini söylersin Serenayı söylemen gerekirdi diye ima etti

çünkü Merve Aydın dokunulmaz Bernayla Oflaz adaydı

erkekleri de kesinlikle söylememelisin diyordu geriye bir tek kız Serenay kalıyordu bu durumda

Her şey elbette tip,yakışıklılık değil tabi ki bana göre Anıl'ı da seviyorum efendiliğinden ötürü ama Doğukan'ın da güzel yüreği,efendiliği,azmi yeter birinci olmak için

Doğukan çok iyi niyetli birisi bernayla kavgasında kızmıştım ama aslında çok dürüst birisi sadece yanlış insanların yanında oyları da bu yüzden düştü bence

Aydın'nın bazen abarttığı doğrudur. Yarın ne getirir bilinmez. Bu kadar kendinden emin konuşmasa keşke.

Allah aşkına fareyi izleyince gülmüyoruz anlayın artık (Ahmetin fare ile olan anıları güzeldi tabi o hariç )

ne olursa olsun anıl hakan diyerek yanlış yaptı.kendisi sakat,pascal,doğukan fazla oyun alamıyor.hakan giderse ünlüler biter.

Anıl yine ağlıyor ama Serenay da ağladı birincilik ikisinin arasında

Ya Anıl'ın başına gelen çok zor ama kabullenmesi lazım artık ya olmuyor işe o ayakla

ağlayan kim olursa olsun itici

Offf ağlayan artık çok gıcık bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…