Anılin birinci olmasına icerlemis gerçi o konuda haksız sayilmazSerenayın adaletle ilgili söylediklerini anlayan varsa tercüme edebilir mi ?
normal insan yok hepsi ruh hastası, Serena yın ağlaması ne öyle?
Kesinlikle başka bir şey değil yani.Turkiyede olsalardi annelpm annem demezlerdi oy toplamak icin..
selam kızlar çok yazamayacağım sanırım gelirim ilerleyen saatlerdegeçen hafta oflaz elenmiş çok sevindim sonunda yani yalnız anıl yatarak kıbrısa gidecek sanırım çok saçma ya merve aydın 1. olsa bu kadar şaşırmazdım hatta hakan berna bile tamam ama anıl ne ya adam sakatlnmış haliyle 1. oluyor şaka gibi birde neden eleme çarşamba opldu ya bu haftada mı öyle olacak biliyor musunuz
selam kızlar çok yazamayacağım sanırım gelirim ilerleyen saatlerdegeçen hafta oflaz elenmiş çok sevindim sonunda yani yalnız anıl yatarak kıbrısa gidecek sanırım çok saçma ya merve aydın 1. olsa bu kadar şaşırmazdım hatta hakan berna bile tamam ama anıl ne ya adam sakatlnmış haliyle 1. oluyor şaka gibi birde neden eleme çarşamba opldu ya bu haftada mı öyle olacak biliyor musunuz
O konuda hakli evet. Ama bilmiyor ki Oflaz sms de sonuncu. Anil birinci olmasada gidicekti kankisi.Anılin birinci olmasına icerlemis gerçi o konuda haksız sayilmaz
Turabiyi iyi izlemiş. Birinci olmanin yollarını öğrenmiş. Şansını deniyor garibim.Off serenayın her seferinde annesini dile getirmesi de sıktı sanki diğerlerinin annesi yok duygu sömürüsününde bu kadarı
aynen ya dehşetle seyrettim bir insan oy için bu kadarmı küçülür ? yuh artık.Merve nin böğürerek ağlamasını bastırmak için böyle ağladı zaar...
Bir de bu kıza 2. uyuz oluşum, ilkinde ben dişi aslanım diye höykürdüğünde uyuz olmuştum...
Bence de işin formülünü biliyolar tabi türk halkı olarak hep mağdurun yanında olduğumuz için mağduru oynuyolar biraz daha ağlarsa bu hafta kesin birinci serenay merak etmesinTurabiyi iyi izlemiş. Birinci olmanin yollarını öğrenmiş. Şansını deniyor garibim.
Aynen reklam arası survivor izliyor gibiyiz bu kadar da olmazbu ne yaaaa
valla tv yi kapatıyorum kim ne diyecek umurumda da değil bir saattir oturup reklam izliyorum ya yuh.
haydi iyi akşamlar
hayırdır ne oldu lakeoftearsbu ne yaaaa
valla tv yi kapatıyorum kim ne diyecek umurumda da değil bir saattir oturup reklam izliyorum ya yuh.
haydi iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?