Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Adaya ilk defa gidenlerin bogggg diye ağlamasıni anlıyorum da ikinci defa gidenlerin aynı tepkiyi vermesi komik oluyo artık. Sanki silah zoruyla gitti oraya

selam kızlar çok yazamayacağım sanırım gelirim ilerleyen saatlerde geçen hafta oflaz elenmiş çok sevindim sonunda yani yalnız anıl yatarak kıbrısa gidecek sanırım çok saçma ya merve aydın 1. olsa bu kadar şaşırmazdım hatta hakan berna bile tamam ama anıl ne ya adam sakatlnmış haliyle 1. oluyor şaka gibi birde neden eleme çarşamba opldu ya bu haftada mı öyle olacak biliyor musunuz

Adam yatarak 1. oldu bir de parkurlarda fırtına gibi esse oy verenler anıllll diye sokaklara dökülecek herhal

Acun haftada 4 gün yaptı survivor'u. Çarşambaları olacak artık elemeler.

Off serenayın her seferinde annesini dile getirmesi de sıktı sanki diğerlerinin annesi yok duygu sömürüsününde bu kadarı

Turabiyi iyi izlemiş. Birinci olmanin yollarını öğrenmiş. Şansını deniyor garibim.
Bence de işin formülünü biliyolar tabi türk halkı olarak hep mağdurun yanında olduğumuz için mağduru oynuyolar biraz daha ağlarsa bu hafta kesin birinci serenay merak etmesin

bu ne yaaaa
valla tv yi kapatıyorum kim ne diyecek umurumda da değil bir saattir oturup reklam izliyorum ya yuh.
haydi iyi akşamlar

merve çok iticisin

Berna'nın Oflaz dan fazla oy almasının nesi enterasan. Evet belki ikincilik değildi hakkı ama kesinlikle Oflaz'dan fazla oy alması gerekiyordu ve öylede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…