Merve tarih kokan bir konuşma yaptı azcık sacmaladi ama ossun :))) haydi gidiyoruz bizanslilarla cenk itmeye allah allah allah allah :))
Merve aydın güzel konuştu da inşallah oyuna da yansıtırlar, bugün ünlülerden galibiyet bekliyorum, gerçi kaç gündür açlar nasıl olacak bakalım
valla canım her oyun öncesi o kadar iddalı konuşuyo ki, dersin bu tüm rakip takımı yicek ama öyle olmuyor işte
Olabilir atmalı tutmalı oyunlar gönüllülere göre bugünkü oyun öyle değil galiba ünlülerde hız oyunlarında daha iyi acun kurnaz ayarlamıştır bişeylerbence acun onlara uygun oyun koyabilir bugun, çünkü bu işler sırayla olmuyo, bi takım iyice bi silkeleniyo ondan sonra ancak oyun alabiliyo, acun öyle ayarlıyor olabilir
benide çok duygulandırıyor analığım depreşiyoÖf bu pınar sut reklamı da aglatıyor beni
Şu an aynı soruyu eşime sordum ne alaka hafıza çözemedimOyunun hafizayla alakasini cozebilen var mi
hele şükür yani şansa değil hıza bakıyor artıkOhhh be atmasız tutmasız bir oyun
aynen çok kötü performansı birde dün ben iyiyim diyordu şaşırdım şahsenpaskal bir oyunda al ya... bu ne becerisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?