Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ufff Nadya , kes sesini , dön ülkene, Ne itici ya. Benim ülkemin kızını bana mı kötülyeceksin sen. Çok sinirlendim O.O

aynen ona 2 saattir köfte de köfte aç gözlülük zor şey

çıkaydınız köftenize sahip demi
bitmeyen köfta yapsalarmış keşke bende daraldım anca köfte muhabbeti döndü ya bir sonraki oyunları ünlüler lasa keşke hem dokunulmazlık hemde ödülleri artık yeter ya

ewt kesinlikle ünlüler ödül oyunu kazanmalı yoksa açlıktan öelecekler

bitmeyen köfta yapsalarmış keşke bende daraldım anca köfte muhabbeti döndü ya bir sonraki oyunları ünlüler lasa keşke hem dokunulmazlık hemde ödülleri artık yeter ya
keşke keşke hergün yemek yiyorlar yine de kavga ediyor aç gözlü gönüllüler

Nadya hakikaten çok profesyonel oynuyor. Turabi'yi alıp gelmek nedir yahu?! Derdi translate'miş. Turabi'nin akıcı bi İngilizce'si yok ki, kendisini anca ifade ediyor. Hadi Begüm'e güvenmedin; Bozok'u alsaydın yanına. Sahra'yı sevmem, ama bu defa haklıydı. Kahvaltıda da benzer şey oldu çünkü. Ada şartlarına göre bir köfte hiç de öyle azımsanacak bir şey değil nihayetinde.

Sürekli dua ediyorum bugün dokunulmazlığı ünlüler alsın diye çünkü sahranın defolup gitmesini istiyorum turabinin siniri bozmakta üstüne yok mal ya ama konseyde kesin 4 nadya 4 sahra çıkar turabi yada hilmi 1. Olursa karşısına hasanı elenmeyeceğini bilsede koyar hasan 1. Olursa bozok felan der bence tek korkum nadyanın gitmesi inşallah sahra gider

Son düzenleme:
Sahrayı bende sevmiyorum ama dün gerçekten haklıydı nadya çok sinsi gerçekten kim kazanırsa onun tarafında oluyor , erkekleri etkisi altına almış zaten hasan hariç, bir grup oluşturmuşlar ama gönüllüler kaybederse eğer nadya gidici bence onun da sonu taner gibi olacak :))

Fragmandan bu akşam kim dokunulmazlığı kazanacak kestiremedim Acun reklamlarını değiştirmiş iki takım da hırslı,istekli gözüküyor ama içimden bir ses ünlüler kazanacak diyor

Fragmandan bu akşam kim dokunulmazlığı kazanacak kestiremedim Acun reklamlarını değiştirmiş iki takım da hırslı,istekli gözüküyor ama içimden bir ses ünlüler kazanacak diyor
Bana da Ünlüler kazanacak gibi geldi. :)

Fragmanı gormedim ama bencede unluler kazanır.
Acun ünlüler 6 oyundur kazanamıyor diye unlulere gore bir oyun koymuştur herhalde atışsız fln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…