haklı haklı olmasına da kendini savunma şekli nefretliknadya 5 köfte fazla yemiş sahra o yüzden böle tepki verdi bence haklı.
bitmeyen köfta yapsalarmış keşkeaynen ona 2 saattir köfte de köfte aç gözlülük zor şey
çıkaydınız köftenize sahip demi
aaa bilmiyodum. bencillik yapmış. orda yarım köfte yese hakkına girer. adada en ciddi mesele açlık.
ya ben gönüllüleri tutuyorum da artık bu ünlülere acımaya başladım resmen. yazık ya açlar. en son ne zaman yemek kazandılar unuttum.
keşke keşke hergün yemek yiyorlar yine de kavga ediyor aç gözlü gönüllülerbitmeyen köfta yapsalarmış keşkebende daraldım anca köfte muhabbeti döndü ya bir sonraki oyunları ünlüler lasa keşke hem dokunulmazlık hemde ödülleri artık yeter ya
fazla yemekte iyi değil işte karınları tok olunca neye saracaklarını şaşırıyorlar arkadaşlarkeşke keşke hergün yemek yiyorlar yine de kavga ediyor aç gözlü gönüllüler
dua edelimde kazansınlar bu gönüllüleri zaten hiç sevmezdim daha da antipatik gözüküyorlar gözümefazla yemekte iyi değil işte karınları tok olunca neye saracaklarını şaşırıyorlar arkadaşlarartık ünlüler kazansın
Bana da Ünlüler kazanacak gibi geldi. :)Fragmandan bu akşam kim dokunulmazlığı kazanacak kestiremedim Acun reklamlarını değiştirmiş iki takım da hırslı,istekli gözüküyor ama içimden bir ses ünlüler kazanacak diyor
İnşallah öyle olur akşam göreceğiz bakalımBana da Ünlüler kazanacak gibi geldi. :)
İnşAllah.İnşallah öyle olur akşam göreceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?