Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Fragmandan yine kimin kazanacağını kestiremedim Acun eni strateji uyguluyor galiba
Yarın ki Survivor yarışmasında görüşürüz arkadaşalar iyi geceler

Nadya iki oyunun birini almış sahra 3 oyunun ikisi bu durumda sahra nadyadan başarılı imiş .
Acun nadyaya prim yaptırcam diye gaz vermesin begüm bile ikide iki yapmış o bile olabilirmiş

Hala nadyayı sucluyor terbiyesiz..
Duygu sömürücü sey..ne kadar sinirlendiysem hırsımı alamıyorum su sahradan

Sizinde Sahra'ya özel kininiz var galiba demediğiniz kalmadı sanki mangalı siz kaçırdınız demek ki adada olsanız dalacaksınız kıza

sahra gitmeli kesinlikle gitmeli,ünlülerin kazanmasına çok sevindim yazık kaç haftadır açlar birazda onlar yesinler

Ödül neydi öyle ya resmen kuzuyu devirdiler.Merve de eti yedikten sonra gaza gelmiş iyice

Ünlülere torpil geçmişler zavallı gönüllüler geçen hafta köfteleri saya saya yediler.

Bugün eleme olacak mı acaba fragmanda göstermedi ama yarın olacak heralde yine bugünkü oyunu kim alacak bakalım acun bu sefer uyanık davranmış hiç tüyo vermemiş bu sefer :)

Bugün eleme olacak mı acaba fragmanda göstermedi ama yarın olacak heralde yine bugünkü oyunu kim alacak bakalım acun bu sefer uyanık davranmış hiç tüyo vermemiş bu sefer :)
Çarşamba günü de var ya artık yarına konsey yani.
Acun artık zaten reklamlarda strateji uyguluyor anladı heralde bizim reklamlardan kimin kazanacağımızı keşfettiğimizi

Çarşamba günü de var ya artık yarına konsey yani.
Acun artık zaten reklamlarda strateji uyguluyor anladı heralde bizim reklamlardan kimin kazanacağımızı keşfettiğimizi
Ya aslında ben onu geçen haftaya özel sandıydım, neyse yarın da olması benim için daha iyi survivordan başka izlediğim bişey yok zaten :) Acun akıllı adam canım seyircilerin tepkisini çok güzel ölçüyo ama böyle merak uyandırması daha güzel tabiki :)

Haftada 5 gun yaptı ben iyice sıkılmaya basladım sörvaynırdan
Turbişkomda olmasa hiç izlemiycem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…