Anil takti hakana ..anıla bak anıla, hakan sayesinde kaç yemek yedin
Nadya icin daha zordur kesin :)oyun çok zor ya, gözleri bağlı
Omuzlari genis baya..berna ne kadar iri görünüyo ya
Hakan karı gibi dedikodu yapsin ancaAnil takti hakana ..
Yollamadan ici rahat etmeyecek anlasilan..
Böğüre Böğüre aglamasina ne demeliŞu Merve'nin kamera karşısında konuşmaları yok mu ağzına kürekle çarpasım geliyor.
Birde oyunu kazanmalarını istedim hani aç kaldılar dedim ama sevinmeleri gerçekten itici yesss beeee demeleri bayıyor
Şu Merve'nin kamera karşısında konuşmaları yok mu ağzına kürekle çarpasım geliyor.
Birde oyunu kazanmalarını istedim hani aç kaldılar dedim ama sevinmeleri gerçekten itici yesss beeee demeleri bayıyor
Hakan olmasaydi boyle ayri gruplarda olmazcdi benceHakan karı gibi dedikodu yapsin ancagıcık oluyorum hakana
Böğüre Böğüre aglamasina ne demelibende ünlüler kazansin istemistim,keşke kazanamasalardi
Ona bende anlam veremedim.. o aglarken telefonun sesini kistim :)Böğüre Böğüre aglamasina ne demelibende ünlüler kazansin istemistim,keşke kazanamasalardi
asıl itici merve aydın ne iğrenç pislik bi insan görüyoruz hakandan başka bişey konuşmuyor iğrenç ötesi bir insan hayatta koca bulamaz buHakan karı gibi dedikodu yapsin ancagıcık oluyorum hakana
Hakan var ya cinayet sebebiHakan olmasaydi boyle ayri gruplarda olmazcdi bence
Ama serenaydan merveden dolayi yine catirdanalar meydana gelirdi
Ay sorma yaaaona hiç anlam veremedim zaten kazansa küçük dili meydan da kaybetse küçük dili meydan da, psikolog desteği şart
Evde kalıp bdv'ye düşmesin sonra koca bulamiyom diye hahahaasıl itici merve aydın ne iğrenç pislik bi insan görüyoruz hakandan başka bişey konuşmuyor iğrenç ötesi bir insan hayatta koca bulamaz bu
Berna evet hiç kilo vermiş gibi durmuyo, ama merve aşırı zayıflamış yaa bu gidişle yakında kaybolcak zaten zayıftı iyice erimişberna ne kadar iri görünüyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?