Öfkesini kusmak için fırsat kolluyor muş baksana.
Ama Nadya da az fitneci değil. Doldurdular Turabiyle sağlı sollu Bozok'u saldılar karşı grubun üstüne.
adamın karakteri bozuk çirkef olunca böyle oluyor işte
ıyyy ne iğrencsin hasannn. üslupta üslup.
Anlamıs bizim milleti nasıl kafalıcağını ben terbiyeliyim ayağna oyları topluyor.
Bozok cok iyi yaptı.
Bir değil 2 değil her oyunda aynı hatalar.
bu bozok hiç yaşının adamı değil
şimdi paskaldı sanırım arkadan kural hatası yapıp engeli geçmediğinde Acun düdük çalıp oyunu durdurdu gönüllüler de durdu tabi ve o oyunda gönüllüler avantajı kaybedip yenildi. begüm hata yaptığında neden durdurmadı kenardan begüm duyana kadar bayağı zaman kaybetti.haksızlık
bozok madem okey üçlüsünden hilmicemi oynamaya ikna edeydi, hasan deve gibi adam bu oyuna uygun değil ki, hilmi daha uygundu
ödül ünlülerin mi ne oldu kaçırdm orayıbu arada selam biraz geç oldu ama bozok hasana dalacak gibiydi kesin kaybettiler son oyunu izleyemedim de inşallah hasan 1. olur da şu böğüren bozoktan kurtuluruz sesini kısıyorum bozok yarışırken
lahmacun iyidir ya canım çekmez umarım dünkü ödülü nasıl yediler bugün sabah ilk işim köfte yapmak oldu ızgara yapamazdım köfteyle idare ettim ama lahmacunu pek sevmiyorum neyse ki dayanabilirimevet canım lahmacun partisi var
bozoktan sonra mı saygı duyuyorsun ben arada sevimli buluyorum turabiyi hala kedi sağolsun onun sayesinde ama bozok için aynı şeyi söyleyemem hiçbir sevimli yanı yokvalla kedinin kulakları çınlasın ben turabiye saygı duymaya başladım
Sevgili telapistik arkadaşım yoksun uzun zamandır. Bu sefer yemekte uyuşamadık lahmacun candır benim şimdiden canım istedilahmacun iyidir ya canım çekmez umarım dünkü ödülü nasıl yediler bugün sabah ilk işim köfte yapmak oldu ızgara yapamazdım köfteyle idare ettim ama lahmacunu pek sevmiyorum neyse ki dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?