Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ıyyy ne iğrencsin hasannn. üslupta üslup.
Anlamıs bizim milleti nasıl kafalıcağını ben terbiyeliyim ayağna oyları topluyor.
Bozok cok iyi yaptı.
Bir değil 2 değil her oyunda aynı hatalar.

Öfkesini kusmak için fırsat kolluyor muş baksana.

Ama Nadya da az fitneci değil. Doldurdular Turabiyle sağlı sollu Bozok'u saldılar karşı grubun üstüne.

Ama sinirlenmekte haklılar cidden..bugun topluca batırdılar salak salak hatalardan..

Bozok hakikaten cennet mahallesinden fırlamıs gibi yalnız

şimdi paskaldı sanırım arkadan kural hatası yapıp engeli geçmediğinde Acun düdük çalıp oyunu durdurdu gönüllüler de durdu tabi ve o oyunda gönüllüler avantajı kaybedip yenildi. begüm hata yaptığında neden durdurmadı kenardan begüm duyana kadar bayağı zaman kaybetti.haksızlık

Aynen..acun bariz unlulere oynadı bu hafta..

bozok madem okey üçlüsünden hilmicemi oynamaya ikna edeydi, hasan deve gibi adam bu oyuna uygun değil ki, hilmi daha uygundu

hem ellerini taşın altına sokmazlar hem cır cır ederler, onlar kaybedince diğer grup böylemi yapıyo

ödül ünlülerin mi ne oldu kaçırdm orayı bu arada selam biraz geç oldu amabozok hasana dalacak gibiydi kesin kaybettiler son oyunu izleyemedim de inşallah hasan 1. olur da şu böğüren bozoktan kurtuluruz sesini kısıyorum bozok yarışırken

Cirkef insanlar genelde sakin adamlar karsisinda çileden cikarlar... Çünkü böyle karakterlere tartismak iyi gelir streslerini atarlar..

Ama karsisinda cirkefligine ayak uyduramayan sakince rezilligini izleyen adam olursa sözün bittiğinde iste kendini ancak öyle suya atabilirsin yapacak bir seyin kalmaz...

Üslup bu yüzden hep kazandirir.. Haksiz dahi olsan..

Son düzenleme:
bozok madem okey üçlüsünden hilmicemi oynamaya ikna edeydi, hasan deve gibi adam bu oyuna uygun değil ki, hilmi daha uygundu

Hasanın el becerisi yok bence..bir de kural hatası yapmaya cok musalt..bir zeki kendisiymis gibi sacma sapan kural ihlalleri meshur onun..gectigimiz survivorunda da boyleydi..ama efendi adam allah icln.

evet canım lahmacun partisi var

yalnız bu küfür olayları hep Berna ile başladı. Kızın ağzı lağım gibi olduğu halde hiçbir uyarı bile almadı doğru düzgün. e nasıl olursa küfredersek de bişey olmuyormuş diye bunlar da habire küfür ediyor.
merve aydın desen turabi ekolünden. Kalkmış kameraya gönüllüleeeerrrr yok siz birbirinizi yeyiiiin yok Osmanlı gibi geliyoz falan diyor. serenayla ilgili kameraya konuşyor sanki karşısında serenay var. üstelik de serenay adada söyleyeceğin bir şey varsa çık karşısına söyle. bir de tatlım demiyor mu. Turabi krolukta birinciyse merve aydın da ikinci.

valla kedinin kulakları çınlasın ben turabiye saygı duymaya başladım

evet canım lahmacun partisi var
lahmacun iyidir ya canım çekmez umarım dünkü ödülü nasıl yediler bugün sabah ilk işim köfte yapmak oldu ızgara yapamazdım köfteyle idare ettim ama lahmacunu pek sevmiyorum neyse ki dayanabilirim

lahmacun iyidir ya canım çekmez umarım dünkü ödülü nasıl yediler bugün sabah ilk işim köfte yapmak oldu ızgara yapamazdım köfteyle idare ettim ama lahmacunu pek sevmiyorum neyse ki dayanabilirim
Sevgili telapistik arkadaşım yoksun uzun zamandır. Bu sefer yemekte uyuşamadık lahmacun candır benim şimdiden canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…