izleyemiyorum canım tam buraya gelmeyede hiç vaktim yok işte aralarda bu saatlerde anca misafir trafiğindeyim yarında misafir varSevgili telapistik arkadaşım yoksun uzun zamandır. Bu sefer yemekte uyuşamadık lahmacun candır benim şimdiden canım istedi
Ben de diyetteyim biliyor musun ama yine de canım istediizleyemiyorum canım tam buraya gelmeyede hiç vaktim yok işte aralarda bu saatlerde anca misafir trafiğindeyim yarında misafir varay lahmacunu seviyorum sevmem mi sevmemeye çalışıyorum diyet işleri falan yaz geliyor ya ondan psikolojik olarak sevmemeye çalışıyorum
sağol canım gelmeye çalışıyorum izlemektan çok burası daha eğlenceli oluyorBen de diyetteyim biliyor musun ama yine de canım istediSana kolay gelsin o halde özletme kendini gel fırsat bulunca
valla şu karışıklığın tek mimari nadya, gurur duysun
Ben de resim değiştirmekte tereddüt etmiştim de radyocu Zeki var onu görünce değiştirmek istedim nerdeyse 3 yıl oldu değiştirmeyelisağol canım gelmeye çalışıyorum izlemektan çok burası daha eğlenceli oluyorzaten resmin değişmiş gözüm seni aradı baktım bulamadım burdaymışsın aslında resmin değişince başkası gibi algıladım
anası meryem sultanbu arada sultan kim ya turabinin ki mi
evet tanıdım resmi iyi olmuş değişiklik iyidir güle güle kullanBen de resim değiştirmekte tereddüt etmiştim de radyocu Zeki var onu görünce değiştirmek istedim nerdeyse 3 yıl oldu değiştirmeyeliEvet Survivor zamanı eğlence oluyor bize de burası hem sohbet ediyoruz
Sağol canımmevet tanıdım resmi iyi olmuş değişiklik iyidir güle güle kullanama şu reklamlar olmasa ya acun saatler süren reklam koyuyor biraz kısaltsa süresini bu ne ya uyuyacağım birgün reklam arasında
ban artık dayanamıyorum sonunu izleyemiyorum ya uyuyorumSağol canımmNerdeyse yarım saat sürüyor reklamlar yarışmayı sevmesem katlanılacak gibi değil kesinlikle
Aynen yarın erken bitiyor zaten geçen hafta öyle olmuştu erkenden kimin gideceğini öğreniyoruz. Bu hafta kesin Bozok gider bence bakalım yarına görürüzban artık dayanamıyorum sonunu izleyemiyorum ya uyuyorumelemeyi yarına aldığı iyi oldu kim elenecek ne olacak diye uykusuz kalıyordum boş yere
aman canım sen de...bu arada sultan kim ya turabinin ki mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?