Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Sevgili telapistik arkadaşım yoksun uzun zamandır. Bu sefer yemekte uyuşamadık lahmacun candır benim şimdiden canım istedi
izleyemiyorum canım tam buraya gelmeyede hiç vaktim yok işte aralarda bu saatlerde anca misafir trafiğindeyim yarında misafir var ay lahmacunu seviyorum sevmem mi sevmemeye çalışıyorum diyet işleri falan yaz geliyor ya ondan psikolojik olarak sevmemeye çalışıyorum

Ben de diyetteyim biliyor musun ama yine de canım istedi Sana kolay gelsin o halde özletme kendini gel fırsat bulunca

Ben de diyetteyim biliyor musun ama yine de canım istedi Sana kolay gelsin o halde özletme kendini gel fırsat bulunca
sağol canım gelmeye çalışıyorum izlemektan çok burası daha eğlenceli oluyor zaten resmin değişmiş gözüm seni aradı baktım bulamadım burdaymışsın aslında resmin değişince başkası gibi algıladım

Ben de resim değiştirmekte tereddüt etmiştim de radyocu Zeki var onu görünce değiştirmek istedim nerdeyse 3 yıl oldu değiştirmeyeli Evet Survivor zamanı eğlence oluyor bize de burası hem sohbet ediyoruz

Ben de resim değiştirmekte tereddüt etmiştim de radyocu Zeki var onu görünce değiştirmek istedim nerdeyse 3 yıl oldu değiştirmeyeli Evet Survivor zamanı eğlence oluyor bize de burası hem sohbet ediyoruz
evet tanıdım resmi iyi olmuş değişiklik iyidir güle güle kullan ama şu reklamlar olmasa ya acun saatler süren reklam koyuyor biraz kısaltsa süresini bu ne ya uyuyacağım birgün reklam arasında

evet tanıdım resmi iyi olmuş değişiklik iyidir güle güle kullan ama şu reklamlar olmasa ya acun saatler süren reklam koyuyor biraz kısaltsa süresini bu ne ya uyuyacağım birgün reklam arasında
Sağol canımm Nerdeyse yarım saat sürüyor reklamlar yarışmayı sevmesem katlanılacak gibi değil kesinlikle

Sağol canımm Nerdeyse yarım saat sürüyor reklamlar yarışmayı sevmesem katlanılacak gibi değil kesinlikle
ban artık dayanamıyorum sonunu izleyemiyorum ya uyuyorum elemeyi yarına aldığı iyi oldu kim elenecek ne olacak diye uykusuz kalıyordum boş yere

reklam hareketler bunlar

ban artık dayanamıyorum sonunu izleyemiyorum ya uyuyorum elemeyi yarına aldığı iyi oldu kim elenecek ne olacak diye uykusuz kalıyordum boş yere
Aynen yarın erken bitiyor zaten geçen hafta öyle olmuştu erkenden kimin gideceğini öğreniyoruz. Bu hafta kesin Bozok gider bence bakalım yarına görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…