aynenReyting için özlem gitti bu kadar basit
Ya ben niye her buraya yazdigimda yalanci cikiyorum. Daha yazmayacagm
Ciglik attim resmen hic beklemiyordum. Hasan gitse bu kadar uzulmezdim. Hic olmadı
ben de hayatımda ilk kez biri için oy attım.bu da turabi ve bozokun terbiyesizliği yüzünden.Valla onu Turbisine soylicen. Hasani parlatan o.
Ben kendimden biliyom Turabi sayesijde Hasana oy attim
Bak mesela eksi de organize olupHasana oy kullanmislar. Ama Bozok bu yaa adami tek seven yok
Yaaaa kızlarrrr kendim bizzat izledim şuan videoyu ve
8 nadya
7 özlem
6 begüm
5 sahra
4 bozok
3 hilmicem
2 turabi
1 hasan
Hadi beee kim inanır Nerede ağzı bozuk küfürbaz biri varsa o başta olur,
Ya 7 arkadas izliyorduk hepsine söyledim sonuc aciklaninca hepsi suratima bakiyor bagiriyor ter attim resmen burada:) rezil olduguma mi yanayim ozleme mi:)valla bende sevindimdi senin yüzünden sağ gösterip sol çaktın
Ya 7 arkadas izliyorduk hepsine söyledim sonuc aciklaninca hepsi suratima bakiyor bagiriyor ter attim resmen burada:) rezil olduguma mi yanayim ozleme mi:)
Bende kocama rezil oldum,o ozlem dedi,ben bozokYa 7 arkadas izliyorduk hepsine söyledim sonuc aciklaninca hepsi suratima bakiyor bagiriyor ter attim resmen burada:) rezil olduguma mi yanayim ozleme mi:)
ulen turabıcı kedı turabıyle ılgılı herseydende haberın varBu hafta turabinin fan sayfalarında hep aynı sey söylendi
Bozogun gitme ihtimali var 5 oy turabiye atıyosanız 1 oy bozoğa atın denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?